sagan om Johnossi

När jag bloggar brukar jag vilja ha det trivsamt runt omrikg mig! Hamna i rätt flow!

När jag bloggar vill jag ha:

Soligt så jag kan sitta utomhus

Bra musik i mina lurar

Något gott att smaska på (hellst cheescake)

Något fint att dricka till en kopp vällagad kaffe eller te

Inspiration

 

Nu till något hemskt trevligt! 17 september kommer ett av Sveriges Najsigaste band till Junkan och jag vill dit! Johnossi är on tour och gör ett hembesök i Husqvarna folkets park. Jag skulle vilja vara polare med John och Oskar dom verkar sköna. Nu hittar jag bara på, men är det inte finnt att dessa två unga herrar en dag fick en önskan om att starta ett band en kunde spela trummor och en gitarr. Egentligen skulle dom säkert vilja ha med bas och trumpet och fler gitarrer och grejer med dom hade inga andra polare så dom bestämde sig för att köra ändå! BARA TRUMMOR OCH GITARR! Någon som vill följa med och skrika sig hesa till dessa två herrar?

Idag fyller Grusbarns brodern år och jag vill celibrera honom!

Grattis Joffe!

 

tack för mig, hej!


onsdag

Idag har jag varit i skolan heeeeeeeeeela dagen... På vägen till skolan hände en knasig incident!

Jag susade ner för dalviksbacken på min bruna superREX (cykel)
I en uppförsbacka möter jag en annan cyklist och jag drar mig utåt kanten...
Han drar sig åt samma håll och båda är envisa tillslut åker båda ut åt vänster i sista sekund och krocken är nästan ett faktum.

Lite irriterar säger han:
- Jag trode vi hade högertrafik i Sverige
Jag är sjukt kvicktänkt där kl 9 på morgonen och får ur mig:
- Sorry no Swedisch, dont understand????
Han:
- Ohh nothing!

Men en litet firnurligt leende cyklar jag vidar till min skoldag!

I skolan var det riktiga högstadie fasoner idag så som lapp prata i mun på varandra, sms och lapp skriveri!Dagens höjdare var när Linus sa:
-Victor va stilig du är idag, Du hade platsat på Interantionella Handelshögskolan!
Jag:
- Tack, jag bestämmde mig för att vara lite preppy idag!

Tack för mig, hej!

dear brother...

http://angelswithoutwings.wordpress.com/2010/09/26/att-vara-ett-as/

Hahaha läs dett fin fina inlägget skrivet av min bror Joffe "pilen"

Det ska även tilläggas att jag Lördagnatten ringde upp min bror för att sjunga en godnattvisa för honom så  han skulle sova gott!... jag ringer upp och vi för en liten dialog, och visst låter han lite trött jag har ju ändå väckt honom mitt i natten. Men jag tar ton: (Jag byter ut Pablo till Victor i sången)

Dagen efter visade sig att han svarat i sömen och pratat. Han visste inte alls om något telefonsamtal. Så knasigt det kan bli ibland va! Men sådana är vi ibland min bror och jag!

 

tack för mig, hej!


lördag

Idag är det lördag...

Det var varit en mycket mycket bra dag! Den började med en väldigt väldigt trevlig fika på stan!
Sedan åkte jag och spelade vollyboll i Hövdingen... Det var också väldigt trevligt och två timmar gick super duper snabbt!

Det nu sitter jag och mys och simme och tittar på ett pogram som simme tycker är galet spännande, jag tycker väl inte riktigt det. Mys va lägesen man såg, han är skogshuggare och den mens manliga grabb jag vet om! Om jag någon gång får välja livakt åt mig (om jag till exempel skulle bli statsminister) skulle jag välja honom!

 

Mys är killen i kundkorgen! Vi är bra på att shoppa!

Föresten ska vi spela fotboll mot honom imorgon! Hans lag är klara seriesegrare och jag vill här grattulera dom offentligt! GRATTIS ALSEDA/ÄDELFORS! Men vi ska allt ge dom en bra match imorgon!

 

Nu verkar det som att vi ska till Ingarp, simme vill dit och idag är det hans dag!

 

tack för mig, hej!

 


vanlig dag

Idag har det varit en vanlig dag i Jönköping!

Varit i skolan och pluggat lite. Mat på JIBS. När vi tyckte att vi pluggat klart kände vi oss oerhört inspirerade att testa NHL 11. Jag som aldrig tidigare lirat nhl tyckte det va ruggigt svårt och fattade ingenting! Efter två minuter slänge jag i frustration ifrån mig dosan och det lär dröja innan jag tar upp den igen!


Sedan begav sig Jag å kusin Jonas till JSIF som skulle kunna vara en förkortning för Jönköpingstudenter Som Inte vill bli Fetare, men det gör det inte! Men det är ett litet väldigt väluppfostrat och artigt sällskap som gillar att motionera lite i form av vollyboll! Det glädjande var att Även KusinJOnas verkade tycka det var trevligt och förhoppningsvis får jag med honom fler gånger!

*skaka rumpa*

 

Min bror Joffe har faktiskt ibland riktigt bra musik smak (hoppas han inte läser detta). PÅ en av hans skiva hittade jag dagens partyhit! ENJOY!

 

 

 

tack för mig, hej!


rosenrasande!

Idag är det dags att bli seriös för första gången på bloggen! Sverige är ett skandal land. Att rösta in SD är riktigt riktigt bläääää och man vill mest spy! Satt och kollade på valvakan och såg den stackars kvinnan som grät då hon upptäckt att SD kommit in i riksdagen Jag kände medlidande med henne! Jag tyckte Ohly var ruggigt skön när han vägrade gå in i samma smikloge som Åkersson. Att mitt miljöparti gick bra spelar denna dag ingen roll! Sverige är pinsamt!

Att så många med de åsikterna ska ställa till med så mycket, tragiskt!

tack för mig, hej!

3 pinnar

tre nya pinnar till klubben.


felicidades hermana!


Igår var jag och drog mitt strå till den demokratiska stacken! Jag röstade på miljöpartiet för jag vill ha en fin planet ett tag till! KOSTA VAD DET KOSTA VILL! Det känndes högtidligt och jag tycker det är roligt att rösta, då känner man sig vuxen på riktigt!På vägen hem hamnade jag på ett hejjans kalas hos syrran! Familjen Hall och Ewaldsson + Jonas hade samlats för att festa till det ordentligt! Farsan hade bakat en fantastik smörgåstårta, kunde nästan tro att den va köpt! Men jag vill även grattulera Martina offentligt! med ett fyrfaldigt leve! HURRA HURRA HURRA HURRA!


Idag har jag och far haft lite ärenden i staden, främst skulle vi kontrollera så våran hälsa stod rätt till! NU vet jag allt om vad Prinsen föll för hos sitt ragg sofia och även vilka som minglade runt på café opra senaste helgen! Ganska spännande läsning faktiskt!

Nr 47!Morsan gillar inte alls mina dojjor! men jag tycker dom är fina. Precis som min ny design på bloggen.

Heja Miljöpartiet!

tack för mig, hej!

dardan!

Dagen idag har varit gemytlig! Vi började dagen med galet oförberedda redovisningar. Men magistern tyckte vi var duktiga ändå! Ämnet redovisningarna skulle vara om var Teknik! Ph och Nille använde sina pedagogiska egenskaper och skapade "Vitvaro charader"för er som inte ser detta är här en ELVISP!Lärarförbundet bara matar ut bara grejjer! Är det inte fikabiljetter så är det snygga sadelskydd. De ska användas när sadlen på cykeln är blöt, då trär man på den och rumpan hålls torr! Och som alla vet!
ALLT BÖRJAR MED EN BRA LÄRARE!

Sedan blev det fotbollskväll i stora lass! Började mangla fifa och som väntat var jag ingen höjdare! Brände friläge efter friläge och yrrade mest runt på plan! Sedan var det dags för det stora skånederbyt med en oerhört exalterad Renato Robotti. Fantastiskt bra match och för kvällen var jag blåvit!


Som enda galanta damen under kvällen var El Capitanovalet givet! Stollan bar bindeln men bravur!"Hal som en rögad ål, ändå så gör han mål!
Agon Mehmeti Agon Mehmeti"
Kämpa på Himmelsblå!

tack för mig, hej!

Brittebo!

Måndagen och tisdagen spenderades i Brittebo på en lägergård där klassen skulle hantverka diverse grejjer. Och oj

vad vad vi knåpade och grejade. Här kommer ett axplock:

 

Frida (som var i samma grupp som jag, som alltid) tillverkade saker i skinn och läder här ses frida tillverka äggformade jongleringsbollar. Trots att jag hackat mycket på henne är humöret fortfarande på topp.

 

Maria med flera tillverkade en lådbil. Maria hade snyggast outfit under dagarna.

Aram täljde en träskål!

Jag själv fick inte mycket gjort då jag tog på mig köksansvaret på heltid. Det skulle kokas kaffe det skulle hämtas kakor och det skulle diskas.

Men vilket fika sen!

Tänk att ofta är det bara det enklaste fikat som kan göra en annan människa lyckligare än om hon vunnit på lotto! Johanna Nygren jag tänker på dig! Eller som hon själv uttryckte det "Det fanns för lite rosa på brittebo"

Kvällen kom, och vad är det som kommer som ett brev på posten då?

JUST DET

JOHAN PH HEINONENS HETZ ABSTINENS.

"Lev livet innan livet lever dig"

Dagarnas största glädje var ändå följande

Sofie -Victor du är som Ernst du

Victor - Som Ernst?

S - Ja Kirsteiger, Du ligger där barfota och med stickad tröjja Du kan loga fixa saker me!

V - Hahaha va snällt

S - Ja du är en lillErnst!

Det där blev jag galet glad över vem vill inte vara lillErnst lixom!

 

 

Tack för mig, hej!

 

 


Ma vie future

Dagen började med att jag träffade en verkligen inspirerade dam som delade med sig av fina tankar! Precis vad som behövs en Söndagsmorgen!

i Jönköping/Dalvik ligger mitt framtida hus! I Just love it! Om ägaren läser min blogg säg till när du har tänkt sälja det. JAG KÖPER.! Det är gammalt och vitt fast ändå nytt typ. Röda fönster och svarta detaljer! PÅ vägen hem från skolan brukar jag stanna till där och drömma mig bort en liten stund! Det går inte beskrivas det måste upplevas! Undra vem som bor där?

 

 

Utan för mitt vita hus ska den här bilen stå!

 

En svart Audi A5 den är också muma! Iband är det gött att få drömma sig bort lite! Jag tror att drömmar är bra. Ett litet råd från mig till dig. LÅT ALDRIG NÅGON FÅ SLÄCKA DIN DRÖM!

Eftermiddagen spenderades på Furuviksvallen Tillsammans med sanna johanna billie och robboti. Vi fick dock se en ganska sömnig match mellan Bankeryd BK och FC Syrianska.

Kämparna är dock glada efter matchen. Tacco var lite bitter dock ty hans Syrianska torskade med 4-0

 

Idag fick OVE sista ordet!

Mina två närmaste dagar kommer jag spendera i Brittebo för att tillverka saker i skinn och läder, så kommer förmodlingen inte kunna blogga då..

tack för mig, hej!

Gästbloggning Maja!

Hej allihopa!

Nu har jag, Maja, fått i uppgift att gästblogga. Hur gör man? Vad skriver man om? Vad är intressant att läsa om?
Jag kan erkänna att jag har testat på detta tidigare, men jag gav upp ganska fort. Jag kanske skulle försöka igen?

Victor sa att jag skulle skriva om ex. inredning. Okej tänkte jag………. Var börjar jag?. Visserligen är inredning kul, men hemma i min lilla lya är det vitt som dominerar, så jag tycker att vi stryker detta ämnen. Förlåt Victor!

Nu sitter jag återigen och funderar över vad jag ska skriva om. Jag kanske kan skriva om sommaren? Min sommar bestod främst av jobb jobb och jobb, men ett väldigt roligt jobb. Jag har jobbat på ett korttidsboende för äldre, där det fanns alla möjliga sorters människor.
På detta boende har jag jobbat på tidigare, och jag har trivts riktigt bra! Jag fick förfrågan om att komma tillbaka nu i sommar igen, och jag var inte sen med att tacka ja. Självklart är det väldigt tungt och jobbigt ibland, MEN man får så oerhört mycket tillbaka. Tänk er själva att komma in i någons rum, och denna personen lyser upp när de ser en och berättar hur mycket de gillar en. Det är svårt att slå den känslan och den går verkligen inte att beskriva. För mig så känns det som om jag gör något nyttigt och något bra för en annan människa. Sedan är det, som jag skrev, ibland väldigt tungt och jobbigt ibland. Många patienter kan vara väldigt dåligt och må väldigt dåligt. Därför vet man ibland inte hur man ska bete sig, varken mot dem, eller deras anhöriga, men jag tror att det är viktigt att sätta sig in i patientens situation. Hur skulle jag vilja ha det om jag låg där? Hur skulle jag vilja att personalen var mot mig? Ordspråket “Behandla alla andra, som du själv vill bli behandlad” , som man blev matad med i lågstadiet, tycker jag har en stor innebörd i ett vårdyrke. Sedan ska man ju självklart vara sig själv.
Det jag vill trycka lite extra på, är att man aldrig ska ta livet för givet. Jag har också träffat på människor som har fått fruktansvärda sjukdomar, och som har fått sina liv helt upp och ner! Ibland är vi väldigt bra på att klaga, men vad klagar vi på egentligen? Att vi inte gillar skolmaten, eller att man inte har råd att köpa nya kläder? Sådant är som en fis i rymden om man jämför med andra och med “riktiga problem”. Ibland möter man människor som har så många problem, och som får kämpa med mycket, men som ändå inte klagar! De har lärt sig att leva med sin sjukdom, eller vad de nu lider av. De ser livet från en annan sida och gör det bästa av situationen. Det är häftigt!! Då får man dåligt samvete om man precis innan har klagat över något litet och onödigt problem som man själv har.
Självklart har “vi” också problem, de finns unga människor som går igenom hemska saker med, det får man heller inte glömma. Men man ska tänka lite på vad man klagar på, och framför allt vad man säger ibland.
Att jobba som vårdare är väldigt givande och framförallt väldigt roligt, och som jag tror att många skulle gilla. Jag vill utbilda mig till polis i framtiden, och jag hoppas verkligen att jag kommer att trivas lika bra där!

Nej, nu känns det som om jag är här för att läxa upp er, men det är verkligen inte min mening! Men det är ju mycket lättare att skriva om något som man tycker är viktigt, och som man brinner för, och se, nu har jag fått ihop ett inlägg, =))

Därför ska vi njuta av livet, det kan bli kort, det kan bli långt!!
Tack Victor för att jag fick låna din lilla sida och skriva lite, jag vet inte om det blev bra eller inte, men nu har jag i alla fall testat.

Nu ska jag njuta av livet - äta kladdkaka och kolla på en bra film! Ha en härlig lördagskväll! =))

Kram, Maja.


Vill kunna trixa!

Dagen har bestått av att man har luftat sin gammla skateboard lite, det var gutt. Men galet vad jag skulle vilja kunna trixa lite! bara flippa upp den lite på trotoaren hade räckt men är man ett grusbarn så är man! Vi har inte det i blodet. Linda hakade på och högg min lonka. vi hittade ett par riktigt trevliga backar man kunde surfa ner härligt på! Linda hittade dessutom en strykbräda precis en sådan som hon just behövde och tänkt köpa! Hur fantastiskt är inte det!

Sedan har jag agerat lite hemma fru strykit och tvättat. I min tvättstuga finns även en mangel. Där ska jag mangal som aldrig förr!

Idag är det en viktig dag! Zlatan från start i milan! Borde bli succé. Imon kort kommer även en väldigt väldigt fin gästbloggning! Läs den, den är fin!

Bollen är rund

Lövbiff är gött!

 

tack för mig, hej!

 


EN dag på mossen

Idag bar det av till Dumme Mosse med friped klassen. Vi var inte jätte taggade när vi åkte dit för det regnade och vi var trötta. Vi visste här inte vilken makalöst lång vandring vi hade framför oss!

 

Regn va ingenting  som skulle stoppa NIlle denna dag! Med "Aqua Tech Adventure" Höll han sig torr hela dagen! Regnet nådde aldrig hans kropp och äventyren bemästrade han med elagans!

Förvirringen var total när vi skulle parkera våra bilar. Inte ska vi väll stå här framför tänkte vi men lärarPER hade redan tänkt ut en perfekt plan. Han tog över kommandot och visade precis var bilarna skulle parkeras utan att vi hindrade alla viktiga utryckningsfordon. "De brukar le när dom åker förbi, så det är nog okej att stå här" Per tolkade utryckningsfordonens leende med att det var okej!

"Här ska ni stå och inga men"

"Vi skulle ju samlas innan, men okej nu är ni här ialla fall"

Nille utrustades med bandet "Jag är vilse, Hjälp! Ring 0706045819" Så att om han kom vilse skulle någon kunna ringa någon som fördagen hade ansvaret för hans välbefinnande, Idag var det jag! Vi lät aldrig NIlle gå sist, utan vi hade honom under uppsikt hela resan! Men vi tar inga risker med en sådan fin person med nille!

 

Första stoppet! Hitta så många mossorter som möljigt och ta hit dom! Sedan lekte vi Burr leken! En går iväg och alla andra bestämmer en mossa som är burr mossan. Sedan får han som var iväg börja gissa vilken mossa det är som är burr mossan.

Är det björnmossan?

- Nej det är inte björnmossan

Är det Kvastmossan?

-Nej det är inte Kvastmossan

Så håller man på tills han har gissat rätt å då ropar alla burr! Per tyckte det var ett bra sätt att lära sig mossnamnen på själv ger jag leken inte mer än 2.5 av 10 grankottar.

Bloggen växer som torven på mossan. Johanna som fördagen får agera paraplymodell hade införsakkat sig ett mycket vacker paraply. Rosa med vita hjärtan på! Jag tycket det va extremt fint och blev lite avis! Johanna älskar det också som ni ser på bilden! Inköpstället är hemligt för hon vill vara ensam i jönköping med sitt rosa paraply!

Frida är glad, Medina är sur!

Här kändes färden ganska hopplös mitt ute i ingenstans på en smal väg! Men per manar på oss som en flock hästar! Gå gå gå fortare fortare! -Men per kan vi inte få vila? - Nej inte än gå gå!

Per håller en lite föreläsning mitt ute i träsket! Han var utrustad att gå överallt idag!

Stopp 2. Vi fikar och leker "kattmamman"

KATTMAMMAN 8 av 10 kottar

På vägen hem måste Johan ha öl, så vi fick i all hast svänga in på A6 systembolag! Johan hade så bråttom så han tog första bästa handikappsparkeringen. Utanför stock en gammal tant och suckade och bara skakade på huvudet! Förmodligen tänkte hon "Dagens ungdom"

Innan Johan sprang in skrek han "SE LITE HANDIKAPPAD UT" suck dagens ungdom.

Undertiden passade Bille och Nille på att planera sommarens camping semester! Nille är en riktig campare han!

nille hade en önskan om att åka till barnensgård!

 

tack för mig, hej!

 

 


Gaah

Idag har jag verkligen haft ont i kroppen efter allt gympande! Men nu är det färdigt med det så nu kanske det lugnar sig lite. Man känner sig ju ändå ganska nöjd efteråt!

Idag intogs lunchen på ChiliThai. Galet va gott och galet vad mätt man blir! En buffé för en smålänning är inte alltid den bästa kombon. Men va katten! Idag manglade maten mig! Men som PH skulle sagt LEV LIVET! PH som jag förövrigt gärna hade sett i kanal5´s storsatsning KUNGAR AV TYLÖSAND. Min dröm är hatt han skulle gå där och hetsa och basunera ut mottot LEV LIVET! Tyvärr skulle detta förmodligen inte vara kanon för hans lever och han skulle dessutom behöva gå till ungdommsmotagningens drop-in betydligt oftare!

 

På tal om Ph skulle jag från FriPEDs vägnar villja skänka ett stort grattis till hans mormor som idag fyller 70 (tror jag) Egentligen vore en enorm blommsterbukett på sin plats men det kommer på 80 årsdagen istället!

Här ringer Ph sin mormor och grattulerar se så lycklig han är!

Det är även glädjande att Vetlanda producerar talanger till Idol2010. Både kalle å anton har manglat sig vidare!

 

Kan någon uppfinna en diskrobbot!?

Studiebesök i ett träsk imorgon!

 

tack för mig, hej!

 


fripeddag!

En bild säger mer än tusen ord så idag bli det mest bilder!
mosskunskap!

Rast med gratisfika och pingis! lärarförbundet sponsrar (L)
Lunch med långbord på Kaffepaus! ALLA SKA MED!Rökpaus!
Pricken på Gymparasten!
Friped dagen avslutades mess kompismassage!

"Tack för att jag fick massera dig!"

PH vill ha barn.

Man kan äta Islandslav!

tack för mig, hej!

Underbart

Bloggläsrana ökar det är riktigt trevligt tycker jag. Jag blir lika glad varje gång jag loggar in! TACK! Men nu till dagen. Dagen började med att vi hade föreläsning om mossor, svampar och lavar. Snacka om att man inte direkt är sugen på en sådan föreläsning! Det låter ju dödstråkigt! OCH det var det me! Men för dagen nyklipta lärarPER va skön han hade hittat en film om mossa på Youtube som han visade. Sjukt nöjd var han. "Lägg märke till den fina musiken i bakgrunden"

 

"MOSS A TRIBUTE" hette filmen!

Sedan stod det Lunch på schemat och vi begav oss i enad trupp till JIBS, där kan man köpa god kebabtallrik och det gjorde vi. Vi manglade kebab men som PH sa: Idag var det inte jag som manglade kebaben, Kebaben manglade mig" Vi han även en sväng till HR vårt klassiska tippställe i staden. Stället suger för vi vinner aldig när vi kör där! SUCK idag tror jag att Norge har förstört min kväll. Men Sverige SWEET!

 

Tomas, PattLISA, Samuraj ville törstade efter att vara med på  bloggen så självklart får han det. Här är tomas riktigt duktig och studerar växter. Växter som han senare på dagen skulle ha prov på. Tomas är en riktigt ambitiös skolpojk ser ni. Den uppmärksamme ser även att han inte äter något sliskigt godis utan ett äpple för att hålla sin välsvarvade kropp i trimm!

Norge suger!

Bravos tropiska Jucie är smaskens!

 

tack för mig, hej!


Gymnasten!

Idag har jag haft gymnastik i skolan 3 timmar det lektes allt från "tunnelkull" till "vaktmästaren" hur roligt som helst och våran fröken är jätte snäll. hennes motto är FRUKOST ÄR DAGENS VIKTIGASTE MÅLTID! Nille var som syes riktigt sugen på gympan även om han fördagen var lite förkyld! Bra kämpat Nille låt inte baciluskerna vinna över dig!


Här är fler pojkar som förbereder sig för en dag i gymnastiksalen!

 

Efter gymnastiken bar det av till skede och spela fotboll. En nagelbitare men självklart drog Örjan längsta strået! Min roll för dagen bestod i att punktmarkera en kille i en halvlek! Det var ganska roligt faktiskt! Ett halvt mål och ett gult kort är ett bra facit tycker jag! Vinsten firades på Mcdonalds med två glada pojkar som avskyr när man tar ens pommes!

 

Smaklig måldtid!

tack för mig, hej!

Målgest!

Idag ska jag ha gymnastik i skolan, fram med sockerplasten! Det bli nog riktigt riktigt underhållande tror jag! Efter det ska jag åka i turbofart till skede och spela fotboll!

Några i laget som ställer upp på dett om jag lyckas hänga en balja?
tack för mig, hej!

rubrik

I helgen har jag bland annat tittar på fotboll, topp derby i Vetlanda. De två div 4 lagen Vetlanda FF tog emot Hvetlanda GIF. En trevlig lördag eftermiddag där solen sken och jag måste säga att jag nog tog fram det blåa i mig och höll mina tummar på GIF de verkade ha betydligt trevligare stämmning i sitt lag än gnälliga VFF. Uch för gnäll! Linjedommaren på våran sidda gjorde ett mycket bra jobb och hade dessutom stenkoll på tiden. Robert var snäll och gav mig en gratis kaffebiljett. Men  det var innan han visste att det ingick en bulle, hihi!Just det detta skulle jag skriva om me hemma hos Martina och Daniel kan man få det mest fantastiska fikat. Inte nog med att deras bullar är ena riktiga höjdare så kan man få de godast muffinsarna ( å då gillar jag inte ens muffins för dom brukar vara hemskt torra) men dessa är ett undantag.!  SEN kan man få ett fantastiskt gott kaffe och hela processen är riktigt cool. man får först välja typ av kaffe i små "kaffetabletter" sen ska man skumma mjölken. Martina älskar skum (kanske hängt för mycket på skummdisco?) medan daniel och jag är lite mer vuxna och driker skum med måtta. Det fantastiska med mjölkskummaren är att man kan skumma allt även kalla grejjer! tänk er kall skummad oboy!

Friidrott är tråkigt!
Landslaget spelar fotbollstennis på sina träningar presic som örjan.

Tack för mig hej!

EL CAPITANO

Till alla som tror er veta på fotboll där ute:

Zlatan är ett fotbollsgeni, när ska ni förstå?

 

och han kommer alltid vara El Capitao för Svensk fotboll!

 

tack för mig hej!


gästbloggare: Fadder putte

" VV (Ville Vetlanda) har efter mkt övertalning gått med på att låta mig skriva några väl valda ord om livet i stort.
Har precis som VV nyligen varit aktiv som fadder under pedagoginsparken vilket var slitsamt men grymt roligt. Det var ett riktigt kul gäng med blandade personligheter. Sviterna efter veckan sitter ännu kvar, i form av en rosslig hals och igenproppade bihålor, (finns det inte någon rolig medicin som rensar ur alla små hålor, som laxermedel för näsan ungefär?).

Denna helgen vankas det umgänge och middag ute på Mäster Gudmunds med min kära flickvän, fint det ska va! Och framförallt vuxet. Dock hoppas jag det dröjer ett bra tag innan man börjar gå på torra parmiddagar och ska pröva något nytt lådvin som Fritiofsson rekommenderat och sedan slänga ur sig massa överflödiga adjektiv som beskriver vinets smak, och helst ska ju ens egna adjektiv vara ovanligare och pricksäkrare än de andras. För det är väl vad det riktiga slå sig till ro-vuxenlivet handlar om? Bräcka sina grannar och bekanta med allt, och framförallt det matriella. Nyast bil, fräschast badrum, de mest exotiska resorna, mest högavlönade jobbet, smartast ungar, och så vidare.
Så nej tack, vi stannar kvar där vi är tycker jag där vi får leka, dricka vanlig öl, ha skoj och bara göra vad man känner för. Och en vanlig öl är precis vad jag känner för just nu.

Ciao bella


(VV och jag upptäckte denna sagolika regskylt borta på Mulles gata, helt fantastiskt är den) "


tema GUD!

I kväll på tonår sades det någonting riktigt klokt som går ut till alla mina bloggläsare:

"Även om inte DU tror på Gud, så tror han på dej"

tack för mig, hej!

crazy vecka!

Den senaste veckan/helgen har varit galen fullt upp 24/7 men riktigt riktigt trevlig det har varit inspark i staden och jag har tagit mitt ansvar som fadder att visa min favorit nollor det bästa från standen Jönköping! OcH disco på kåren är fortfarande grejjen. Mina fadder kollegor har också varit ur gulliga! Nedan syns Mulle å Tobbe som varit min bodyguards i veckan.
.

Kan nu även medela att jag vunnit min första juridiska kamp. telefonbolaget 3 är ett riktigt toppen företag och jag vill rikta ett speciellt tack till Cammilla på reklamationsavdelningen!

Idag har vi haft lektion vid en solig Rocksjö och letat slemmiga kryp som bor i vattnet och i gegan. Fika var nerpackat och det var en riktigt spännande dag. PH skulle bestämmt fånga en and som han retade sig på med hans jaktlycka slutade i en flopp. Lärare Per sa dok att det inte borde vara speciellt svårt att fånga en and bara man har lite lockbete! Men sen sa han att vi inte fick fånga en, Per är en riktig djurvän han som kan det mesta i Naturen. Verklighetens SKOGSMULLE!

 

tack för mig hej!

 


RSS 2.0