helt underbartEn fantastisk start på en ny kurs! En kurs brukar alltid börja med några föreläsningar av varierande kvalité MEN denna dag bjöds vi på någonting fantastiskt extra! En musikal av högsta betyg. Bengan å Micke rockade loss ordentligt och bjöd på en 5 - 6 låtar med lite skönt snack mellan. Föreställningen bjöd även på Modevisning och även en intressant radiomatch i globen mellan Jorden VS Människan. Folk betalar vanligt vis för detta men vi fick det som en introduktion till kursen miljö och hållbar utveckling!tack för denna underbara föreställningen pojkar!

tack för mig, hej

frida önskar

Frida är en krävande kvinna i klassen ;) Hon vill att jag ska skriva om ditten å datten. Men idag tänker jag inte skriva om skoldagen som hon önskade!


Dock väljer jag ett litet citat från våran data fröken:


"Vägarna man inte går på, har man någonstans valt bort"


Ahhh tankvärt!
"Vägarna man inte går på, har man någonstans valt bort"tack för mig, hej

God morgon!

Sitter här och myser lite med Nyhetsmorgon! Känns som en bra dag att börja dagen med! I dag i skolan ska vi få tårta det kommer nog bli gott!


dagen look a like!
Rudolf/Tommy vem är vem?

Forza ZLATAN, han bara levererar och levererar och levererar! Men nominerad till idrottsgalan NEEEEJ DU! Pinsamt Sverige! Lägg ner idrottsgalan säger jag!


tack för mig, hej!

Varför blev aldrig jag någon superhjälte?

Idag fick jag läsa något som jag både tycket va huuuuur häftigt som helst och samtidigt blev jag lite avundsjuk. En superhjälde fast på riktigt. Han går runt på stadens gator i Phoenix gator och skapar lugn och ordning. Phoenix Jones är den som ser till att stadens invånare kan sova lugnt på nätterna. Varje kväll går han in i en seritidningsbutik och in i en lönndörr för att svida om till sin superhjälte dräkt!

Ingen vet vem han är...

En man såg sin bil bli stulen och innan han ens hunnit ringa till polisen kom där i full fart en man i åtsittande gummidräkt springande för att förhindra brottet!
Vilken liten pojkspoling har ninte drömt om att vara superhjälte!? Jag kan i alla fall själv dröma ibland att jag är en superhero! Fast då hade jag nog haft en snyggae dräkt!


Läs om den verkliga superhjälten i Pohenix här.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8374198.abfast som tekla knös en gång sjöng "gör mig inte till en hjälte, för hjältar faller hårt"...

tack för mig, hej!


ny journalist kanske?

Vid 15:45tiden utlöstes brandlarmet på högskolebiblioteket i Jönköping. Ett hundratal studenter var tvungna att lämna biblioteket i all hast. Med laptops i handen jackan under armen kunde biblioteket utrymmas på bara några minuter. Efter att brandkår och polis varit på plats och konstaterat att det rörde sig om ett falsklarm kunde studenterna återgå till sina studier.

dramatik på bibloteketvad tror ni om? kanske borde jag och fisken sadla om till journalister?


tack för mig, hej!

Love is in the building

Idag har vi lite av ett kärlekstema på bloggen mitt uppe vi vårat uppsatts srivande kom vi in på ämnet galanta damer som vi så ofta gör! Hela dagen förvandlades till en stor kärlekslåt tillställning. Kärlekslåtarna haglade ut ur högtalarna och det va svårt att hålla tillbaka tårarna.

Vi spelar så högt att några personer i rummet brevid bankar i väggen och skriker till oss att vara tysta! MEN VI BAR SPELAR! LÅT KÄRLEKEN SEGRA!

Jag bestämmde att tomas och linus skulle mixa ihop deras topp tre kärlekslåtar genom deras liv! De ska vara så vackra och fina att ni skulle kunna rusa till er älskade nakna i ett spöregn med enbart en gitarr på ryggen och en blombukett i högra handen och knacka på dörren till dess livs kärlek!

Även skulle alla låtar kunna vara ett givet inslag vid deras respektive bröllop! "OJOJOJO om de skulle kunna" (Linus 2011).

LINUS "från mig till dig"

Iris - Goo goo Dolls

The Book of Love - Peter Gabriel

Bed of Roses - Bon Jovi
Tomas änndarade sin lista in i det sista! Men nu är den förevigt ristad i sten!
Tomas har redigerat sin lista vilket inte är okej!
Hans Beslut om om ni undrar får ni fråga honom på nr:0709934687

TOMAS "Episk kärlek"

Oasis - Wonderwall

Star Wars - Arcoss the Stars

Ziggy Marley - Beach in Hawaii
sårbarhet!Hårda pojkar har också känslor!

tack för mig hej!

Tillbaka i plugget!

Tillbaka i skolans betongvärld! Disco i datalsaen med dessa: BlondinTollo
Aram
Fisken
Mulle
Pokemon PH

Disco i datasalen står på schemat idag. Tyvärr har det spårat ur lite och nyss skrålade Billy Talent ur några skraltiga högtalare. Ph och mulle har lite adventsstämning och tänt levande ljus! Stämningsfullt! Allt är som det brukar Ofokus, Utbrott, Uppbrott och Tollan som klagar på klimakteriet. 

Nu dagens visdomsord står djockovich för! "Hallå vi kan inte hålla på att skriva en och en vi är ETT LAG!)
tack för mig, hej!


RSS 2.0