Qatar 68 miljarder

Spekulationerna ökar och allt från att flytta från juni till januari har diskuterats men det blev NEJ, AC och feta luftkonditionering har disskuretats det lutar åt NEJ, tak har diskuterats men NEJ. Problemet är värmen å nu har en ny lösning presenterats. Fjärrstyrda moln som ska minska värmen.

FotbollsVM spelades nyligen i Sydafrika och temat var folkfest, dans och ren och skär fotbollsglädje. Jag gillade det! År 2022 kommer fotbollsVM spelas i Qatar detta rika oljeland ska visa upp sina cash och temat där kommer snarare vara lyx å lax. Det tycker jag faktiskt är ganska ballt det me... Sydafrika satsade 12 miljarder på sitt arangemang Qatar kommer att satsa ca 68 miljarder. Sumering: det kommer inte bara brännas av en liten fjuttig kinapuff utan det kommer bli glitter och dans! Å jag vill dit!

"Tanken är att detta VM ska sakna motstycke. Arbetskraften? Filippiner och andra billiga asiater. Grönt VM? Glöm det."

 

 

Å folk undrar varför inte sverige kan få arrangera FotbollsVM, här är svaret, vi har de här arenorna att jobba med... Jag är glad att Sverige inte försöker sig på såna här spektakel.

 

 

 

tack för mig, hej!

Utkast: Mars 27, 2011

Vilken vecka vilken vecka! Torsdag/Fredag: Låg ute på vägarna med trucker simme...å vad hör väll lastbilar till om inte karlavagnen. MEN inte nöjde vi oss med att lyssna på detta fantastiska radioprogram utan ikväll innan resan bestämde vi oss att vi även skulle vara med och deltaga. Till vår stora förvåning behövdes inte mer en ett försök så var vi med live ut i sändning.


Fredag vi va runt och spanade in lite trevliga framtida bilar hittade väll en som jag faktiskt skulle kunna tänka mig


Kvällen spenderades i Växjö med mycket trevligt sällskap, Växjö the plajs to beee!

Lördag: Förlorade fotboll men vad gör väll det när joffelidoff samplar in i omklädningsrummet och har köpt en skjorta till mig. "Jag tänkte direkt att den kommer passa dig perfekt". Jag var i chocktillstånd! Fin pojk den där!

 

Söndag å jag säger bara marängswiss är det nya kyrkfikat! Britt tyckte också det var toppen!

 

 

 

 

 

 

tack för mig hej!

dagens tipp!

 

Skräll 2:a i första matchen och en stabil Bayer seger till bjudodds på anda. Ta detta och du kan vaska hur mycket du vill denna kväll!

 

 

 

 

 

 

tack för mig, hej

 

 

 

 


det här ska va inne har man ju hört!

Videobloggning är ju helt klart nya grejen... Idag var det visst min tur!


tack för mig, hej!

Tobbe videobloggar... 

Tobbe är singel och behöver en kvinna! Hans intressen är kött, matlagning, och pyssla med sina kossor! Tjejer ring, han behöver en gosig hand i natten! För att definera tobbe har vi valt att lista upp hans egenskaper!

Tobbe:
T - Talangfull
O- Omtänksam
B- Bonne
B- Björnlik
E- EnergiskRSS 2.0