vintertid...

Det här med vintertid kan ställa till det ibland... Men på vägen hem i natt var det en mysig tant som skulle läsa nyheterna...


"Då var klockan två......... igen!, och det är dags för nyheter."idag var det verkligen ingen vanlig dag...

Alla stor bloggare kör ju med dagens outfit, så varför ska inte jag göra det då?

Dagens Outfit:Reklam tröja - Frizon
Huggarbyxor - Husqvarna
Strumpor - Intersport
T-shirt - 3 olika
Bastanda skor - Bengtsson
Vantar - Husqvarna

Hmmm tänker nu varför går karln runt i detta en fredag?

Kl 08.00 kom fältmachalk Ewaldsson (även kallad tommy torr) och väkte sina (sin) soldat ur sin slaf.
Kl. 08.01 Frukost
Kl. 08. 15 uppställing i skogen.

Idag skulle fienden bekämpas, båda två hade utrustat sig från topp till tå med diverse skyddsprylar från Husqvarnas breda sortiment sortiment. Sen Tommy torr begav sig ut mot högerflanken och jag mot vänsterflanken och vid solnednången var fienden bekämpad! Fienden = träd som stod för tätt.

Ja idag hade jag alltså tänkt att jag skulle göra en form av comeback inom skogshuggandet. Inte så tråkigt som man kan tro. Det är som att se ett litet barn på tivoli när man ser far ute å grejar å fixar i skogen. Lyckligare man kan man knappt finna. "Det här är avkoppling" säger han! AVKOPPLING jag har typ aldig varit så trött efter ett par timmar ute bland träden. (Jag tror i och för sig att det beror på mitt fantastiska arbetstempo, fast jag har inte nämt det jag tror att han kan bli lite lessen då)

Aja det va som sagt en heldag med fika å grejer. Det är helt ORTOLIGT hur mycket man kan berätta om en skog under en kaffepaus alltså! Tyvärr är jag nog ingen bra lyssnare utan har fullt upp med att få tillbaka normal andning under pauserna. Fick även lära mig en hel del bra tips!

Tommys Skogstips!
1, T-shirtbyte är ett måste vid varje motorsågstankning.
2, Hellre ett dåligt träd, än för glest.
3, Husqvarna är kvalitéNu smärtar hela kroppen från och jag känner mig som ett litet grusbarn som burit sten tre veckor i streck!Nu blire Party and party and pa and pa and PARTY!tack för mig, (och Tommy torr), hej

idag är en bra dag...Idag har det varit en oförskämt bra dag! Precis som Ulrik sjunger "Idag är en bra dag, jag har det bra idag"
En vanlig torsdag kan man tro vid första anblick men en även en vanlig dag kan vara bra idag!
Den som kallhjärtat tagit Båtsman lämna tillbaka honom omedelbums!

tack för mig, hej!

det var en gång ett band...

Det var en gång ett band, fyra snygga killar som spelade av hjärtats lust. Brudar och pengar var inget detta genuina band sökte efter. Deras önskan vara att göra vacker musik som skulle beröra människor på djuper. De ville repade och repade tills fingrarna blödde och det inte fanns mer svett att svettas! Det fanns dom som inte gillade deras musik men stora folkmassor älskade dom. Människor hoppade och skrek vrålade och dansade till deras magiska toner som trollband människornas hjärtan. De åkte land och rike runt och spelade vart än de hamnade. Texterna var riktade till den lilla människan i den stora farliga världen. Som en öken saknar sitt vatten saknar jag bandet MODESTO!

Men inte nog med det. Det fanns personer som inte hade fått Guds narturliga musikaliska begåvning. Dessa boysen ville ändå bidra till bandets framgång och satte gensat igång att skapa musikalisk konst i form av musikvideor. Med en minimalistisk budget skapades det ändå en hel del och tillsammans med musiken blev det ett mästerverk!

 

tack modesto för er tid i ramljuset!

 

 

 

 

tack för mig, hej!


Du söte tid...

Kom hem till mitt kära Modershem nu ikväll. Ögon föll på köksbordet där kameran låg! Oj oj oj tänkte jag nu har morsan varit i farten igen! Det kan inte sluta väl! Det finns mycket bra att säga om mor men alltså foto är inte hennes grej! Man vet aldrig vad man hittar i kameran när hon har fått tag i den! Det samma idag idag kunde man hitta ett X antal ego bilder! Som hon tagit och man kan ju riktigt se framför sig hur hon tar kort på sig själv. Du store tid!Ungefär så här tänker jag mig att det ser ut! Saken är dock att hon inte är 14 som personen över utan snarare dom vända siffrorna! + lite till tror jag.

Resultat:


+ 17 bilder till...
EGOBOOST!


Vill ni hjälpa mor min att välja brillor så skriv å tyck till då blir hon jätte glad!


tack för mig, hej

"att plugga med fritidspedagoger är som att bygga korthus i en cementblandare"

Idag gick jag upp riktigt tidigt för att jag var duktig skolpojke! Filade till sidbenan och taggade till skolan! Men hejjans vilken dålig uppslutning det var idag som synes på bilden! Helt tomt!

Sen brakade iväg till Vetlanda för en snabb lunchdejt med Daniboy

Efter det skulle jag gå och fika hos mormor rycktet gick att hon hade bakat bullar och det vill man ju absolut inte missa! Där det finns nybakta bullar där finns jag! Jag bad Martina kolla upp mormors nr. Var på PUCKOT till syster skriver in "mormor" på eniros söksida! Smart!

Riktigt bra bullbakare! Men man går inte därifrån förens man doppat mins 7 sorters kakor! Nu får vi se vad kvällen har att erbjuda!


Dagens citat stod Linus för när vi satt och pluggade hemtenta i datasalen! "Att plugga med Friped är som att bygga korthus i en cementblandare"
tack för mig, hej!

Tolonens blogg

Tolonen å jag har beslutat oss för att gemensamt utöka våran läsarkrets.. därför ska vi nu länka till varandras bloggar här! Jag läser Tolonens blogg ofta för den är KANOOON, det borde du åxå göra! Nya blondinbella! Jag lovar!

Du vet att du vill kolla

 

http://jagklararmigalltid.blogg.se/

 

tack för mig, hej!


hv - dif (inte många som kommer läsa det här inte)

Ikväll vaknas det hockey! Mitt Djurgården kommer på besök och nu ska det schtekas! Laget som förra året tog hockey tifo till en helt ny  nivå i finalserien. Sedan skulle Hv förköka kopiera det men  det blev mest pinsamt!vacker som morgonen själv...


magiskt

 

 

 

"Ole ole ole ole ole ole ola
Ole ole ole ole ole ole ola
Åååh, vi gör allt för vårat lag.
Alltid oavsett - För evigt Djurgården"


Hoppas även på att det kommer en busslast riktigt steekiga stockholmare som gör oss sällskap där på bortastå. Då tror jag att riktigt naaaajs stämmning! Kanske inte som i klippen men nästan!
tack för mig, hej!

fjantigt ord

Powerwalk är serri världens töntigaste ord! Säg promenad istället! Det är ju det det är! UCH!

tack för mig igen, hej

Tobbe tjatar!

Nu har Tobbe tjatat nog han vill ha ett blogginlägg om helgens klassfest! Ja och jag gör ju narturligtvis som mina bloggläsare vill! (Det blir nog till och med lite Tobbe special)Kvällen började just hemma hos tobbe med Fifa och poker! Det är fantastiskt trevligt och världens bästa kombo! Sjukt sweet även om jag suger på alla tv-spel som finns! Men men! Robotsandra ville hemskt gärna joina grabbarna så hon kom förbi och satte omedelbums igång att se till så att vi skulle komma stiliga nog till festen!Robotsandra stryker och, ja pojkarna ser på! Jämställdhet 2010!


Se så stiliga vi blev jag och Tobbe (vars brorsa man in muckar med) älskar att posa!Årets man Jönköping 2010?

I samlad trupp och gastandes Barappapapa papa papa Tollonen! (Festfixaren) äntrade vi festen. Tobbe som är en riktig kvinnokarl manglade i sig maten snabbt för att få så mycket tid över som möjligt för kvinnorna! Han bjöd upp Zwettler till dans och hej vad det gick! Dansbandsfestivalen nästa? Nästan så att stackars Emelie inte hänger med i alla svängar, men Tobbe som är stabil räddar upp de flesta situationerna med sina enorma armar och Emelie kan känna sig trygg!

Tobbe tar det så kallade Fripedturen som går ut på att kvinnan hamnar i mannens armar. Se så lycklig hon är!

 

Sedan var det dags för kvällens duell! Jag mot Tobbe, man mot man, lantis mot lantis. En helt ny värld skulle sjungas med inlevelse och fantastisk ton! Tobbe vann som den disney fantast han är! Dock vill jag poängtera att jag tvingades vara Jasmine och hennes toner går aningen för högt för mitt register! Men jag stod där som en förlorare! Kejll är skeptisk!

 

Besviken kille - Nöjd kille 0 - 1

 

Mycket trevlig kväll med vackra tårdrypande tal och mycket glädje! Men till nästa gång PILLA INTE PÅ MIN QUEUE LISTA. Det var mycket mygel med den. Det vill jag inte vara med om mer! OKEJ?

 

 

tack för mig, hej!

 


trevliga föreläsningar!

 

På HLK kan man finna många intressanta föreläsningar dagens tips hittade jag när jag satt och manglade på toan! En förelsning om seriefiguren TINTIN.  28 okt. Be there, jag kommer förmodligen inte vara där. Hade den handlat om Kalle Anka hade jag lätt varit där! (Jag hoppas på en föreläsning inom det området). Under föreläsningen kommer det finnas möjlighet till en frågestund. "allt du skulle bilja veta om Tintin men aldrig vågat fråga om".

 

 

"Att pilla på kvitton kan ge cancer eller hormonrubbningar" informerade en klasskamrat mig om idag!

 

 

Dagens tävling består av att säga vilken av dessa två skjortarmsvikning som är att föredra? Skriv gärna och tyck till. Jag vet ju vilken jag föredrar men det håller jag hemligt!

 

Jag skulle skrivit lite om helgens klass/lagfest men jag måste nog skjuta lite på det för jag har inga bilder och då blir det inget kul! Men det kanske kommer!

 

 

 

 

tack för mig, hej!


el capitano

 

Nu är det många som undrar varför det ligger en bild på stenis uppe på bloggen. Låt mig berätta. Han är inte bara en utmärkt Capitano för Örjansgossar, han är även en riktig spexare. Igår fick jag höra den mest fantastiska historien om det kan gå till när han inhandlar sina kläder.

 

Tränk: Stenis vilken fin mocca jacka du har köpt!

Stenis: Ja hahah vill du veta hur det gick till när jag köpte den?i


Givetvis vill Tränk det!


Stenis: Jo jag gick i butiken å sa så här, "Hej godag va har ni här, kan man möjligen få köpa en jacka här"

Jag: Nä du skojjar!

Stenis: Nej nej jag lovar Klitch va me, Sen tog jag första bästa jackan dom hämtade jag orkade inte stå där å vela!

 

 

Det kommer komma mer från helgen senare här så häng me!

 

 

tack för mig, hej!

 

 

 

 

 


partido de la claseIkväll vankas det klassfekk! Underbara boys och gurlz on tha floor! En sak "And party and part and pa and pa and PARTY!
Gillar inte när folk kommenterar och jag inte vet vem det är!
tack för mig, hej!

chill


Jag tog det chill på hemvägen och njöt av livet!

P3!

Förr jobbade jag på industri. En av de saker jag saknar mest av detta är att man blev väldigt bildad av allt radiolyssnande på dagarna! Speciellt P3 gjorde mina dagar och bildade mig lilla men ack så användbara hjärna!

Favorit pogrammet Christer är helt underbart! Ingen skola i världen kan ge en så mycket intressant information under ett par timmars sändning i etern! Hur som så undertiden jag skrev lite hemtenta surfade runt lite på Sr:s hemsida och hittade någera ytterst intressanta klipp!


Christer och Morgan ger svar och rätar ut frågetecken!


Vem har inte alltid undrat om det är olika nycklar till alla handbojjor?


http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2673768

Om man rånar en bank och får 10 miljoner som inte hittas, jag sitter av straffet får jag använda pengarna sen?

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2658374

Varför klär sig pensionär alltid i beiget?

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2612170Sannslöst intressant!


dagen har varit seg, jag har bara bara pluggat urtråkigt!tack för mig, hej!

Henning!

Henning är en klassbabe som är väldigt trevlig! Jag hade äran att få sitta bevid henne på dagens föreläsning! Men idag hade Henning ingen bra morgon! Precis när det skulle börja plockar Henning upp sin frukost! 2 RUTOR plopp?!!
Henning har ingen berättat för dig att Frukost är dagens viktigaste mål! Skrämmande att se! Nog för att du är student men men! Ja ialla fall visade det sig att hennes plopp krossats på vägen till skolan!med uppgiven ton: Åhhhh min plopp har gått sönder!JAja morgonen fortsatte och Henning började tappa mer och mer fokus från föreläsningen. Med ett smygfoto kan jag konstatera att hon ändå hade fullt upp med annat? SMS pojkvännen? Skriva till mamma? Hitta sluta rökningsmetoder på nätet? Vad vet jag? Men jag lyckades nog allt snappa upp att den innehöll orden: Natt och Henrik.

Ja ja Henning kommer bli en utmärkt fritidspedagog! Hon gillar barn så mycket att hon har bestämt sig för att sluta röka lagom till utexamineringen! Bra Kämpat Henning! Av mig får du 5 av 5 likabehandlingsplaner för dtt initiativ!

Zlatan va skön igår på matchen!tack för mig, hej!

HÖST!

Idag är den en hyllning till hösten! Jag gillar hösten skarpt! Det är riktigt vackert faktiskt! Att gå runt och sparka på löven är ju faktiskt löjligt kul. Jag gillar att det blir kallt och man får ha på sig sweeta halsdukar! Så efter en bild säger med än 1000 ord ska jag beskriva hösten med mer än 3000 underbara ord! Till och med dalvik är sweet på hösten!

Idag när vi hade drama kom det fram att min dramalärare fått mycket respektingivande 13 rätt på tippset! Snacka om att han vann min respekt på ca 0.003 hundradelar! Han är numera lite av en förebild på skolan! Jag ska gå till honom ibland när jag behöver lite tips! Jag fick faktiskt redan idag några tips som jag ska begrunda noga!

13 rätt är RESPEKT!

 

tack för mig, hej!

 


IK tord!

Idag har jag representerat IK tord denna fin fin LILA förening, dessutom har dom as snygga shorts som jag fick äran att bära idag.

Idag har det spelats en härlig festlig fotbollscup. Vi snackar skumpa, fullsatt läktare, tobbe hade fixar grupies. Pris check på många tusen lappar. Eller a riktigt så glamoröst var det inte men en riktig fest med mycket sulfinter!

Mammas pojkar 2010

Om många hundra år kommer en liten pojk hitta ett dammigt foto likt det på bilden. Han kommer att rusa ner till sin morfar och ropa! "Morfar morfar vad är detta för stiliga män" Då kommer morfar säga. "Pojk sätt dig ner så ska jag berätta: Pojken som sitter i mitten det är jag, Detta var på den tiden då folk älskade sulfinten vi samlade kompisarna och slogs för läraryrkets status i samhället. En tid då inga filmingar fanns och en tid fotboll var ren och skär glädje" Och pojken kommer att kolla med stora ögon på sin Morfar och brista ut i ett "Wooooeeeww häftigt"

 

 

Ola Toivonen gästspelade i ett annat lag!

 

 

tack för mig, hej!

 


idag är det eran dag!

idag skulle jag kunna berätta om:

Vilken sprudlande Vinterstad Västervik är! NOT! eller....

Varför fritidspedagoger tränar frisparksvarianter på rasten, eller....

Varför jag köper Kolafudge, som jag hatar, eller...

Så ska vi ta upp ämnet på allas släppar just nu detta är en mycket mycket speciell dag för 33 Kineser. Dom har suttit fast i en gruva sen 5 augusti. Just det! Minns du ens vad du gjorde 5 augusti? 700 meter under maren har dom varit och gjort ingenting! Fattar ni hur tråkigt dom lär ha haft! Man får ju verkligen hoppas att dom är polare och inte blev instäng med någon dom inte tyckte om. Det hade nog varit kämpigt! MEN NU SKA DE UPP! Vilken glädje! Jag skulle vilja vara där och bra se på dessa glada grabbar som får komma ut!

Välkomna UPP gossar!

 

 

tack för mig, hej!


grusbarn!


Idag kände jag in i hjärta och själ att jag är ett RIKTIGT grusbarn! Uch nära på att jag vill kalla detta hets mot folkgrupp eller trakasseri av en minoritet! Gusbarn runt om i Sverige har det inte lätt! Speciellt när ett stackars litet förskräckt undernärt grusbarn flyttar in till storstaden och Kulturkrocken är ett faktum!

Efter en god lunch på Jensen skulle jag cykla hem. Då en Polisman stannar mig!
Stopp där det blir böter!

Vad säger du sa ja vad har jag gjort.

Jag hade cyklat på trottoaren! Snälla rara! Hemma hos mig finns inte ens trottoarer! 500 spänn skulle han ha för denna regelöverträdelse! Jag trodde inte ens att man funde få böter för cykling! Men tydligen!Det är bara i Jönköping man kan bli straffad för man försöker ha lite miljötänk! Men ska man hitta något ljus i mörkret så var Konstapeln oerhört trevlig och jag förstår att han har ett jobb och sköta! Han var väldigt väldigt trevlig faktiskt! Så jag tog min bot och gick och hoppas att polisen anväder mina pengar till något riktigt bra!tack för mig, hej!när vinterisen ligger klar...

Jag å Lars W sjöng i kapp i bilen nyss. Han tog bastonerna och jag jobbade uppe i falset rythmerna! Dagen har varit great! Virre mår som en prins!

johan davidsson

Nu sitter jag hemma hos min syster och hennes fästman Daniel Hall, Daniel är som man kan tro inte bara ett bra pojkvännsmatreal utan även en hockeykännare av rang. Vi sitter här i detta nu och kikar lite slött på hv-timrå. Det är trevligt för dom föder mig med gott fika varje gång jag är här.
Men tillbaka till Daniels hockey kunnande. Apropå ingenting utbrister daniel "Galet vad Johan Davidsson åker skriskor snyggt" Martina och jag tittar på varandra och ser lite allmänt frågande ut. Ja Jo det gör han ju...
Dock ska det tilläggas att jag nog tycker att skillnaden är hårfin mellan spelarna på isen och frågar hur han kan se det? -Ja se på temu line han sitter ju typ ner när han åker skriskor, Johan davidsson gör också det fast inte lika mycket. Och det är snyggt!
Daniel som är ex hockeyspelare vet nog sin sak och jag bara nickar och håller med!
Johan Davidsson åker skriskor snyggt!
Schtek daniel har blivit mys daniel!
Tack för mig, hej!

RSS 2.0