Zlatan har köpt den, nu får nu chansen

Det har dykt upp ett unikt erbjudande!


Skaffa denna nu!


 

 

 

KÖP KÖP KÖP!
konkurrens är bra för marknaden eller hur torskkusen! ;)

Love is in thiiii air

Simme å jag har länge diskuterat vad vi tycker är romantiskt och inte. Vi har nog inte riktigt kommit fram till mycket mer än att vi är två skilda romantiker. För vi vill nog ändå båda två påstå att vi är extreeeemt romantica. Simme känner att han är den här mer vardagsromantikern. Där gulliga lappar och fina små gester får stå i fokus. Jag däremot är nog mer av filmromantikern. Ev sett lite för mycket på lipfilm och därmed fått mycket tips! Jag önskar att jag hade gitarrens gåva att kunna stå utanför fönster och sjunga vackra bitar men så är ikke fallet.

 

OAVSETT!

Skönaste killen just nu Parker McDonald. Han måste ju förövrigt vara världens lyckligaste 1 åring! Många historier har man hört om de Amerikanska Prom tillställningarna men detta va det mest underbara.

Parker hade ingen att gå på sin skolbal med, men så under en lunch tillsammans med sina polare (skulle gissa GuangZhou) på samma lunch hak sitter hans tonårs kärlek Lindsey Vonn som förmodligen har fler medaljer än Parker har hår på bröstet! Men Parker ser sitt livs chans och stapplar fram och frågar helt enkelt fröken Vonn om inte hon skulle ha lust att på skolbal med honom. Och det bästa av allt! HON SA JA!!! Och enligt säkra källor så dansade de natten lång!

 

HÄNDER BARA PÅ BARA PÅ FILM???!!!

 

 

 

no affens Em (min baldejt) men jag hade också kunnat tänka mig fröken Vonn som skolbalsdejt!

 

 

 

vill du läsa hela historien om Parker: http://www.aftonbladet.se/sportbladet/vintersport/alpint/article13906800.ab

 

 

 

tack för mig, hej - Jag är Zlatan!


ONE DAY

Haft tvätt dag idag. Så fruktansvärt tråkigt men det vägdes upp av en underbart vacker film på kvällskvisten. EN DAG! Önskar att jag såg ut som killen såg ut på 80-talet på en fransk riviera. Ja det blev några tårar tillsammans med Röda Korsets secondhandtanter. Man undrar ju vad Spetan utbildad filmkritiker skulle ge denna film för betyg?!

 

Började även men en morgonchatt med Zlatan. Dock blir man ju lite skeptisk när den ligger på SVT:s humorsajt… Något samband med svaren kanske? Han lät lite bitter, han trodde nog att jag va Patrik Ekwall, det förklarar saken!

 

 

det slutade även bra, när han läst min blogg!

 

 

 

 


Sir Zlatan Ibrahimovich

jag gillar dig,
folk säger att du är kaxig men det tycker inte jag
folk säger att du är ful men det tycker inte jag
folk säger att du är divig men det tycker inte jag
folk säger att landslaget är bättre utan dig det tycker inte jag
folk säger att du har en ful fru men det tycker inte jag
folk säger att du har en stor näsa... vadå får man inte ha det
folk säger att du tjänar för mycket pengar men det tycker inte jag
folk säger att du är överskattad men jag tycker du är underskattad

Zlatan det är du å jag mot världen i vått å torrt! 

 

 

Zlatan ring mig!

Som vi har väntat! Killen som bode fått nobelpriset i fysik... GÄSTBLOGGARE:spetan
4 studenter, 27 kvm, 42 timmar


I helgen hände det. Fyra något skäggiga studenter valde att tillbringa en tid tillsammans.  En tid som kantades av sång, mat och närhet (med begränsning).

För att förstå den sångglädje som rådde måste man ha klart för sig att händelserna ägde rum i Helsingborg i helgen och att där utkämpades ett dansant fotbollskrig utan dess like. De fyra studenterna hittade dit och ca 25% av dem uppfylldes av en slags röd-blå okontrollerbar eufori och sjöng snart med i alla sånger.
Vidare på sångtemat måste också nämnas de morgontimmar som på ett högst oväntat och strukturerat sätt lades på att dela med sig av musikaliska erfarenheter. För att behålla den rådande ordningen sattes givetvis regler upp.

Äta bör man annars dör man. En fras de fyra studenterna tog på högsta allvar och mycket tid spenderades på att förgylla den konstform matlagning har kommit att bli. Då jag finner produktplacering som något mycket obehagligt ska jag inte störa er med detta obehag, utan bara kort redogöra för basen av den intagna födan, nämligen kött, kött och kött.

Närhet med begränsning kan låta lite besynnerligt och måste förstås i sin helhet. Då de befann sig på 27 kvm, varav några kvm var toa och förråd samt att innehavaren av lägenheten har ett odlingsberoende (bl.a. ett antal träd), tvingades de in i en stundtals okontrollerad närhet. Den uppstådda närheten uppfattades med en skräckblandad förtjusning och pendlade mellan kärlek och förtvivlan. Men då kärleken övervinner allt gick galant. Let´s hear it for Helsingborg!

//PO Bob

 

 

 

 


Va gör vi, nu kör vi!

Nu kör vi igen... Efter stor påtryckning ska vi göra ett försök med bloggen igen! Ikväll kan jag utlova en ny gästbloggare!
Nu är vi i Helsingborg å lever lullanlej! Doftar på rökelse och är fotboll! HIF är cup, cup, cup, vinnare! Simon hare najs i sin 27 kvm are till lya! mycket växtligheter som han tar hand om och en terrass me konstant solljus!
4 studenter här kan på ytan se lite lätt kaotiskt ut men! Ur röran föds krativiteten och ikväll är det jag som står för matlagningen! Först tänkte jag mig en ganska fin måltid med nån fin köttbit och lite goda tillbehör. Men efter ha rådfrågat hos kött-tanten och hon berättat att sjömansbiff kan ta flera timmar att tillaga! DEN TIDEN HAR VI INTE!
OCH efter att det är många kräsna viljor så slutade det hela i ett fjasko!
KORV MED BRÖD som ingen ens orkar tillaga!
JAG pallar inte ens värma glöggen så nu sitter jag å fuktar strupen med kall glögg! Men det är gott det me!
vesslans kolonilott2011
tack för mig, hej!

RSS 2.0