Nycklar, pengar och mobil!

Jag har skrivit och spelat in en liten låt om mitt liv hoppas ni gillar den!

 

 

 

 

 


Test

Test


Hala Örjan

Nu är goda råd dyra....

Men jag citerar Stenis vid fotbollstennisen:
-Lugn lugn, vi är dom goda och dom är de onda.... och det är alltid de goda som vinner!

Örjansklubben - de goda

Junipojke!

 

MIn bror pilen  http://angelswithoutwings.wordpress.com informerar ofta om att han har häftiga experter från Slovakien på sin arbetsplats som fixar och hjälper till massa. Tänkte bara att igår kväll hade vi också experter på mitt jobb. Från Åseda i och för sig men expert är ju alltid en expert. Just våran expert var expert på el.

Jag tycker Södra borde byta ut sina vackra naturbilder i sina årliga kalendrar mot anställde som poserar framför en plankbit eller en robust C24. Det vore grejjer det. Blir det verkligehet ställer jag mer än gärna upp som Junipojke.

En sak är ändå säkert Sågverk <3<3<3<3<3.......Att fylla år är ju grejjer det... men det här med facebook känns ju som det har gått på tooook för långt!
tack för mig, hej!

stockholm baby...

 

Stockholm är ändå livet, det är underbart hur man ser folk verkligen njuter av södermalm. God mat och lite trevligt sällskap. Livskvalité ser lika dant ut vart i världen man än kommer är inte det vackert!

Tack och bock hade vi med oss Linda som var en riktitg stjärna på att hitta i el Stockholmo. Hon tog oss till de mest vackra utsiktsplatserna där det är svårt att inte bli förälskad, hon visste var den bästa kändisspottingen var och var stockholms goooodaste glass finns gömd. Inte nog med det hade hon koll på hur man utnyttar varje sekund av livets goda.

 

-Varje sommar äter jag inte samma glasssort två gånger. Tänk om man skulle missa något underbart gott!

 


 

 

bästa glassen i stan

 

 

 

 

 

 

 

tack för mig, hej!


moshult OPEN

i höst är det dags för den årliga moshult open och jag har bivit reklamansvarig för detta evenemang. tävlingen hålls som vanligt på Ramkvilla GK s golfbana och det utlovas fin stämning runt om banan!

arangör:

kurvan

 

 

Tävlingsledning:

stenis

 

 

konsult:

tränken

återkommer med mer info om tävlingen senare, men hem och vässa swingen. Om Sverige stod still när Stenmark åkte skidor så står Moshult still när kurvan spelar golf!


tack för mig, hej!

floppen forslundjag försöker ändå hålla en ganska positivt ton här på bloggen men iblan måste man få tala ut å lätta på trycket... Hur kan denna killen matte forslund jobba som spelexpert. Karl´n har ju inte ett rätt... Så här har det sett ut på hans sajt denna veckan dagar efter han har spelat...


  • Mina spel igår var inget vidare…
  • Mina spel igår var kalla…
  • Mitt enda spel igår Djurgården till 4,55 var chanslösa igår men idag ser utbudet bättre ut.
  • Mina spel igår var bara sådärMitt tips därför är att tippa motsatsen vad forslund tror så kommer du bli stenrik!

Nä svenska spel borde skaffa sig en mer pålitlig kille som expert å, tja jag finns tillgänglig om dom önskar mina tjänster.

tack för mig hej!
matchfinding!

Martin: Victor känner du ingen brud som skulle passa mig?
Victor: Jo men det gör jag säkert, hur ska hon va då?
Matin: Alltså hon ska va trevlig och social och så ska hon tycka om att hitta på saker.
Victor: Oj det va ingen tung kravlista det det måste vi ju hitta en!Så här är han:så känner du att du är tjej och kan kryssa för dessa tre rutor så tveka inte att höra av dig.


(  ) Social
(  )Trevlig
(   ) Gillar du att hitta på saker


Annars hittar du oss vid Ramkvillamarknads våffel severing lör 4 Juni mellan kl 9-11!

RSS 2.0