Som vi har väntat! Killen som bode fått nobelpriset i fysik... GÄSTBLOGGARE:spetan
4 studenter, 27 kvm, 42 timmar


I helgen hände det. Fyra något skäggiga studenter valde att tillbringa en tid tillsammans.  En tid som kantades av sång, mat och närhet (med begränsning).

För att förstå den sångglädje som rådde måste man ha klart för sig att händelserna ägde rum i Helsingborg i helgen och att där utkämpades ett dansant fotbollskrig utan dess like. De fyra studenterna hittade dit och ca 25% av dem uppfylldes av en slags röd-blå okontrollerbar eufori och sjöng snart med i alla sånger.
Vidare på sångtemat måste också nämnas de morgontimmar som på ett högst oväntat och strukturerat sätt lades på att dela med sig av musikaliska erfarenheter. För att behålla den rådande ordningen sattes givetvis regler upp.

Äta bör man annars dör man. En fras de fyra studenterna tog på högsta allvar och mycket tid spenderades på att förgylla den konstform matlagning har kommit att bli. Då jag finner produktplacering som något mycket obehagligt ska jag inte störa er med detta obehag, utan bara kort redogöra för basen av den intagna födan, nämligen kött, kött och kött.

Närhet med begränsning kan låta lite besynnerligt och måste förstås i sin helhet. Då de befann sig på 27 kvm, varav några kvm var toa och förråd samt att innehavaren av lägenheten har ett odlingsberoende (bl.a. ett antal träd), tvingades de in i en stundtals okontrollerad närhet. Den uppstådda närheten uppfattades med en skräckblandad förtjusning och pendlade mellan kärlek och förtvivlan. Men då kärleken övervinner allt gick galant. Let´s hear it for Helsingborg!

//PO Bob

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0