dagen då joffe gav upp!

Idag gav joffe upp sin Böda visstelse. Är han vek? Vatten allergi? Oro i kompisgänget? Jag kan bara spekulera! Så här glad blev mamma när hon fick se sin son.Hittade även en ny lapp hos "lapp familjen". Idag var det Martina som skrivit en sjukt skön lapp!

"Katten vägrade gå ut, fick rycket! Jag jagade henne och gav upp"

Man kan hellt klart märka här att hon varit en gnutta irriterad då lappen skrevs!

 

 

OCH....

Till dagens tips: SWIPPER

En slags isglass man kan köpa, ett 12 pak smala glassar som man lägger i frysen. Efter ett par timmar kan dessa avnjutas i så väl sommarvärme som vinterkyla. Sjukt billiga är don dessuton 9.90 på Willys det blir mindre ån 1:- per glass vilket är galet prisvärt! säger bara KÖP KÖP KÖP.


Morgan och jag

Dagen började egentligen igår då mamma skrev en av sina berömda "kryssa i lappar"Daniel som varit ute å svirat kvällen innan försökte med ett tappert försök förhandla med chefen i huset men utan vidare resultat.Sedan flöt allt bara på som en surfingbräda på vågorna!
Bilturen började med att far var lite sur och hade svårt att ta emot våra eminenta vägbeskrivningar. Han till och med fotovägrade. Danni började må dåligt och var tvungen att byta plats med mor. Danni och Tina poserade fin fint. Mamma skrattade så hon inte viste var hon skulle ta vägen. Tina fick agera armbågsstöd. Å radion va kass!Rasten började med att far konstaterade att "det är ett riktigt korn år i år, förra året var det ett havre år"
Herr å fröken sccchteeek stekte ikapp med solen. Snygga som få. Far skulle dela ut choklad (med passion och chili smak som förövrigt är det bästa marabou skapat) ansåg han tveklöst att jag var värd lite mindre än alla andra!

Nervösa poserar jag å far framför "välkommen till Ullared" med södras sommarpressenter de senaste åren. Världens bästa kylvästa och termos om man frågar mannen till vänster.Väl inne i varuhuset utbrister far "Varför har jag fått vagnen och ska hutta folk i ändan med" men farsan älskar ändå Ullared enormt!Klart att Hjördis ska ha sitt påpekade han lite senare (far får även ses som dagens modell)När jag gick där å filosoferade och blev trött i benen fick jag se honon! Grabben med G. Jag kunde inte hålla mig ett idolfoto var ett måste. Är vi inte mysiga! Morgan tack för att du var där!Även om familjen inte är någon vidare Ullareds Shoppare är det lite smyg trevligt att besöka stället med 10 års intervaller. Klart lagom avstånd mellan besöken. Men med festligt resesällskap kan man förkorta dagen med 5 bokstäver.

SWEET!
//tack hej

Jag ska till Ullared!

Idag ska det brakas av mot Ullared.  Alla väntar på mig så jag får skriva senare!
Martina och Daniel skulle med också med!


hemkommen från böda!

 

Pappa hade på sig favvo tischan

Hjördis var riktigt glad att se mig igenDå var man hemma från Böda och välkommnad med öppna armar. Lite förvånad blev jag allt när tina å daniels bil stod hemma men trevligt tänkte jag! Utfrågad som vanligt.

Dagarna har varit väldigt gemytliga men nu vill jag bara spela meeeeeeeeeeer vollyboll. det är ju crazy vilken fest alltså. Hemvägen hade jag sällskap av två galanta damer vid namn emma å jenny det var trevligt bra mycket trevligare än att åka hem själv.

Men vad jag saknat Hjördis kom jag på när jag kom hem så det första var att leta upp honom å goseligosa med honom tills han blev helt vild.

Det är många man vill tacka efter helgen jag börjar:

Bödagårdens personal
Janne och Maria
Muskitörerna
Alla galanta damer jag limmat på
club JOSEF
min polo
beach aid
alla jag spelat vollyboll
astrid på böda sand
carola
löttorps camping
ÖLANDS RESTURANGER
mor å far
mikasa

and GOD creater of all the good stuff!

A perfect day, what´s more to say. This summer will never ever end!


Mamma Birgitta gästbloggar. å tycker det är sjukt kul


Hejsan! Nu är det mamma Birgitta som fått ordet. Victor har alldeles nyss kommit från Böda och det känns skönt i mammahjärtat när allt har gått bra och att de har kommit hem lyckliga och glada. Victor har njutit av volleyboll och trevliga människors sällskap. Tack  till er som gjort livet härligt för min älskade son. Åh nej, detta blev nog inte alls som Victor hade tänkt sig men man skulle skriva direkt från hjärtat sa han, och faktiskt så känner jag att det känns bra att få skriva av mej. blogga är kanske något för mej.
Nu blir det att skicka någon extra tanke till yngste sonen som tagit över Victors plats på Böda. Josef - kom ihåg - va rädd om dej och om de andra.
För övrigt är vi glada att Martina lämnat storstden och flyttat "hem" till Vetlanda. Igår storstädade vi lägenheten och det svider i putsa-spisenarmen idag.
Martina, Victor o Josef - Ni betyder mest.

hej

det händer mycket här på bödamen jag tänkte faktiskt sluta skriva om det nu. Itället länkar jag till en annan husvagnsväns blogg

http://angelswithoutwings.wordpress.com/

där skrivs det också om vad som händer och sker här!

today

Hallå alla bloggläsare, ny morgon med nya möjligheter. Idag blire beachen igen trots att det är en smua molnligt men dan å jag ska visst spela någon turnering. Vi har talats vid och samtycker att det inte alls vore pinsammt att komma sist.

Igår fick dan reda på att joe cole hade gått till liverpool och ett tag svävade han på moln, jag är interiktigt lika säker på att han kommer göra den succen men gör han det är jag ändå den förste att gratulera.

Vi fick oss även ett par heta speltips men dom håller jag för mig själv när det är dags igen att beta loss på spanka ligan!

Livet på böda är ändå fantastiskt trevligt, vi har schteekt på varje kväll. Igår file´minjounge och igår plankscchhhtek de är sweeet.  Att varje natt somna till simes gitarr plinkande är underschööön! men ikväll kan det bli tal om disco vid vagnen runt 8 snåret verkar det bli. kom dit allt chicks det är ett bra tips om ni inte vet vad som ska hända ikväll!

efter som att jag bloggar fårn henkebenkes dator blir det en bild från hans galleri igen hellt mot hans vilja.det blev en bild på lasse som är henkes far, en sjukt trevlig kille som är en riktig fixare och alltid glad!


böda en stad att chilla...

Dububupupup böda trubiunal senaste nytt från böda!

Nu chillar vi 4 musketörer runt på böda. Mamma maria har fixat avenyn plats så alla besökare är under kontroll. Det är väldigt mysig stämmning och Herr medlöv har fått dille och gosar med alla och allt. Husvagns snacken är djupare än någonsin och det är fint att lätta sina hjärtan innan man sommnar tillsammans. Mycket vollyboll blir det ju. Vollyboll är ändå en märklig sport ibland. Ofta kan jag känna att sporten blir lite av en how sport itället för ren och skär glädje. Det ska spännas kroppar. Det ska kastas sig coolt och det ska klappas i hand efter varje boll?

Just hand klappningen?! Varför har det blivit en sån grej? Blir man mer taggad av en handklapp? Ja lite kanske men har detinte blivit lite overkill? Hur skule det se ut om man började klappa hand på fobollsplanen varje gång man slagit en pass? man skulle ju inte få göra annat än klappa händer? Nä nu startar vi uppropet "mindre handklapp på beachen"

Kvällarna är gosiga när simme plockar fram guran och spelar presic dom låtarna vi vill! Det är sweeet!

so far inget borttappat...

tack för mig HEJ!


Skriver från fjärde musketörens dator som förövrigt är en riktigt cat lover!


timo räisänen...

Timo en väldigt vädigt mysig kille. Såg ett pogram om honom igår där han visade runt sitt hem. Sjukt skön är han!
Dessutom är seriöst alla hans låtar riktigt bra! Han kör sitt race och det ska han ha all creed för. Här är två av hans bästaste låtar som passar fin fint varma sommarkvällar! jag ger dom 5 av 5 smultron båda två. Dn första är lite äldre och den andra är ny och fräch!


sjukt snygg video

 

 

 


Jag blir så trött

Jag blir så trött! Det har hänt igen som vanligt. Min/hannas telefon är borta. Denna gången befarar jag att jag aldrig mer kommer att få se den. Det har gått så långt att jag spärrat mitt sim kort. Det hela hände förmodligen vid östanå strand igår kväll. Skulle dit i glada vänners sällskap och bada lite. Frid å fröjd och just där och då är det största problemet att jag inte har något snöre i mina badbyxor så dom åker nästan av mig när jag ska dyka!
Men på vägen hem upptäck det. VAR ÄR TELEFONEN? Pappa har ju lärt mig att jag ska känna i mina fickor regelbundet och jag har blivit lite bättre på det! Men just där och då låg väll mitt fokus på någon söt flicka eller något annat. Det kan man faktiskt inte råför!
Och en Intensiv jakt drog igång hem och leta igenom hela lägenheten. Ingen telefon. Åka till Simon och kolla igenom hans bil + plus badkasse. (men hans port dörr var låst så det failade ganska hårt så fick ingen kontakt med simme) Hem igen in på MSN och be simme ringa vännerna som var med vid stranden för att se om dom hade sett den, men ingen telefon.

Då kommer problem två upp mobilen var ju min enda väckning nästkommande morgon, hur ska jag nu vakna 06,30 för att åka å jobba på morgonen. Ett stort svart moln svävar in i min mage och jag vill helst av allt bara svimma av och vakna i västindien på en ö utan både telefoner och bekymmer. Lyckas ändå sätta tv:n så att den väcker mig på morgonen. Men dagen har mest varit tung idag. Mycket grubblande om vem som kan tänka sig ha tagit den.
När vänder det och man kan se den lilla strålen av ljus?
//sorgsen klumpen:(

balkonger å grannar...

Nu när jag redan har berättat om när min mobil plumsade i vattnet tänkte jag även berätta en till liten fin historia om min lånelur. Vi satt ett gäng hemma på emils balokong en varm dag i juli. Satt där och tittade ut över staden och bara njöt och chillade. En kopp te stod på värmning inne i köket. "Jag går och sätter jag mig lite på balkongen så länge tänkte jag". Eftrsom vi promenerat va jag lite trött i benen så jag slängde upp benen på baklongräcket. Donk!  Oj vad förvånade vi blev när vi tittade ner! Där på grannens balkong i en resväska grannen hade ställt på vädring låg den! 

Efter som att klockan runnit iväg blev det jobbigt besök ner till grannen! Men inget svar så jag fick lämna en lapp i brevlådan! (jag blev hånad för att jag formulerade mig så trevligt) men tvådar senare var mobilen tillbaka hos sin rätta ägare!


Fem av Fem smultron...

NU ska jag jobba en sväng sen hoppas vi på lite gemenskap i Steklandas lilla oas. Vattnet som hjälper dig att bli brun på bara ett dopp!

Igår läste jag föresten att Klocksjönsbadplats där jag fostrats till det badvett jag har idag fick 5 av 5 smultron enligt Vetlanda Postens stora undersökning. Då blev jag glad så glad! Ramkvilla, Vetlandas Sandhamn har gjort det igen. Lite vassare, snäppet vackrare och betydligt trevligare!


Gästbloggare: Backman


Efter en jobbig träning så sitter man hemma i varma Vetlanda med victor, fifa blir det på menyn. Vecka 31 blir det semester och bilen drar åt västkusten Tjörn närmar bestämt. båt bad och sol står högst på önske listan, mycket möjligt att några kalla slinker nog ner ;)!!

Hitch!

Nu kan man verkligen säga att jag ridi´n on my dolpins doin flips and shit! Fått det stora ansvaret att försöka hålla slejon med frus blommor levande medan dom är på böda. Det första som händer är att jag ser till så deras internet inte fungerar. No no no no tänkte jag å tog hit några av landets bästa dator exterter som bara stod som frågetecken? Lite smått nervös sätter jag mig vid datorn och trycker på i principt allt som går att trycka på! Men helt utan resultat. Men när jag vaknade idag fungerar allt som ett strålande vatten.

Btw så försvan min telefon går, eller den va aldrig borta men min så kallade vänner gillar att busa med mig så dom tog och gömde den. Eller stopp jag ska inte säga ni jag ska säga du!

Här är kvinnan som inte lärt sig något vett i att hantera sina 10 fingrar hon skapats med. SKANDAL.
Tyvärr är hon ganska snäll emellan sina stunder men de där är INTE okey och högst barnförbjudet! Men nu har jag hängt ut min första person det ska visst vara modert att hänga ut folk!


Dagens tips!


Idag stod det något verkligen intressant i aftonbladet som Slejron hade med sig till beachen. Eva Rusz och Simon bank disskuterade hur man skulle stå ut med den fotbollsabstinens som kan komma så här strax efter ett mästerskap. Simon Bank tyckte man skulle kolla på mer fotboll och tippsade om Isländska cupen till helgen.

Men jag gillade mer Eva RUzs tips:

"...och saknar du fotbollen för mycket kan ett hångel lätta på trycket."

VIMSIGAJULLE...

Det har hänt mycket på klumpenfronten på sistone ska ni veta.
I lördags badade nattbad från flotte i hördasjön sjukt trevligt btw! MEN då hände det som inte fick hända. min (eller egentligen en telefon jag lånat av hanna f) trillar ut fickan studsar en gång på flotten försvinner sedan ner i det mörka vattnet med ett plums. Ohhh noo tänker jag å försöker handla  snabbt. VARFÖR mig?! å ur ska jag hitta den i vattnet här? Jag känner mig fram på bottnen med fötterna tänker jag å vips så står jag på den!? Upp sanbbt med den fortfarande lysande telefonen och ur med batteri å hela innansystemet precis enligt konstens alla regler. Hem å torka å nu lever den igen!

Det är inte flax som gör dina tänder vitare det är FLUX!

Ett grusbarns bekännelse...

Jag är ett grusbarn!
Det finns många grusbarn i Sverige som har haft en uppväxt med både enorma fördelar men även små viktiga saker man aldrig kunde göra. Vi kunde aldrig åka skatebord för vi bodde vid grusvägar, vi kunde aldrig spela basket för det är inte så lämligt på grus. Men som sagt var låt inte detta mörka det fina i grusvägarnas mystik. Det är vackert med grusvägar, som grusbarn kan man varndra barfota i princip överallt. Det är härligt. En jobbig sak till är att få fort man tvättat blien blir den smutsig igen, men vad är väll en smutsig bil om 100 år när allting
kommer omkring?


Men nu är det inte tid att bli nostalgska på. Idag ska det jobbas, kvällspass det blir nog trevligt tror jag!

Helgen har bjudit på mycket äventyr riktigt sweet!
Fredagen spenderades lite i östanå meg grill å vollyboll. Sjukt sweet att få mysa lite med mys igen! Sen vakades det filmkväll men jag fick ontimagen attack så jag åkte hem.

Lördag bestod av fotboll Jördis å jag

Söndag var minifolf touren igång igen rundan gick galet långsamt sen bad bad bad å el grande fotball world cup finale sepectularie. Riktig trevligt. Upptäckt en ny sak under VM live odds. Galet va roligt! Å det bästa av allt säkra pengar tillbaka!

tack för mig HEJ!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0