per-erik

Detta inlägg är speciellt riktat till Per-Erik... Vill bara säga vad trevligt att du läser min blogg lite ibland! Tack för att du försöker lära min far lite ditt och datt om datorer, han är ju som du vet inte jätte vass på det! Dock får du ta ner honom på jorden, han börjar tro att han är värsta datakillen nu!
fixarnas fixare PerEriktack för mig, hej!

första, andra, tredje! ... såld till damen i ljusbå hatt!

En del kvällar blir inte alls som man tänkt sig! Detta var en kväll jag skulle bege mig på Missionsauktion i mitt kära Ramkvilla. Den lite småmysig helylle kväll med fika mysiga tanter och lite handarbete som skulle säljas för ett mycket väl ändamål! Jag som mest tänkt sitta å chilla, ropa hem några gosiga hemstickade raggsockar eller dyligt hamnade bokstavligt talat i rampljuset. Då mor bangade fick jag rycka in som "ekonom". Tja tänkte jag man har ju ändå läst Företagsekonomi A och B med "Ålen" på gymnasiet så detta ska jag väll fixa!

Sagt och gjort! Det administra teamet bestod nu av:

Leif: Skribent och anteckanre
Tommy: Igenkännare
Victor: Kassör
F.r.v: Virre, Torr, Leffe

Leif skrev så pennan glödde, (har aldrig sett någon skriva så rasandes fort mycket stabilt) Torr kände igen människor. "Jaha det va ju Nisse från Toatorp de" "Hmmm kan det varit kalle från dillen som fick den osten?" "Dom ljusen gick till Stina från svängen" m.m. (faktiskt tite imponerad att mna kan veta vad alla heter för och efternamn) Jag delade ut växelpengar, mina företagsekonomiska kunskaper behövdes inte riktigt man klarade sig långt på grundskolans plus och minus matte.

Men många trevliga slantar samlades in och nu ska det byggas tak i afrika, det är en sak som är säker!tack för mig, hej!

taberg ar toppen

Nu är jag och julanta på väg till taberg. Resan går precis som planerat! Daniel Adams Ray går på full volym. Idag ska det hållas möte om viktiga saker, hoppas vi får viktiga papper och inovativa lösningar på div, problemen. Nu ska jag nog ta mig en clementin mor har skickat med i ryggsäcken!

nu ska ni få se något roligt!

Häromdagen gjorde vi spel i skolan! Powerpoint spel!

Nu får du testa det om du vill! KALAS KUL!

Handlar om allt från Pokemon till Hanna Montahan!


http://www.2shared.com/file/F99dPVa6/Presentation1.html


klicka på "Save file to your PC" Sen är det bara å gå loss!


tack för mig, hej!

strumpor utan resår

Igår var det party på fritidspedagogiskt vis! Då är alla välkommna och man är trevliga mot alla som kommer! Vi sitter i pedagogiska ringar, sjunger fina små visor och kramas som om det vore sista gången vi sågs!


man visar känslor

Tobbe var skön han hade varit i Ullared och shoppat strumpor utan resår! Hahahah riktiga hängiga strumpor men han var glad ändå!


resårfria strumpor, vem köper det?


Idag går lite medlidande till medlidande till Filippo "Pippo" Inzaghi som skadades förra matchen mannen som ver hur man visar känslor! Han blir lika glad om han gör 8-0 målet som om han gjorde avgörande 1-0 målet. Bra kille det där. Sen kan man snacka mycket om att han är lite offside hit å dit men vad gör väl det.


Pippo


tack för mig, hejPassionate

Passionate är en fantastiskt god juice!

Idag ställde jag bara intelligenta frågor i skolan!

Jag villa ha sommar nu därför bjuder vi på en riktigt sommrig bild! Fast egentligen mår jag riktigt kasst på bilden!


bruna boys


tack för mig, hej!

Gulsvarta bk

 

Söndagen var en bandydag. Bollnäs var på Kullen för att sno åt sig några poäng. Men här hade de intget att hämta! Utan trumma fick KullenFans kämpa acapella den afton! Snålvärmen behövdes verkligen och även pausglöggen var väldigt fin och värmde gott! Även glöden i BK spelarnas ögon värmde riktigt gott! Ny skalp och två fin poäng! för ingenting... kan stoppa oss BK ale ale!

 

 

tack för mig, hej!


vuxenbordet!

Japp men vi börjar väll från början.

Fredag och det stod go cart på pogrammet! Jag är sjukt missnöjd med min insatt, jag ville va bättre än vad jag var men sånt är livet. Men det var faktiskt hejjans roligt. Galet längesen jag körde nu men det borde göras oftare!
Jag tycker det är ruggigt trevlig att hänga med mina as balla tonåringar.

Simon 13 år stod för bilresans citat!

-Soffor ska man sitta i dom ska INTE köra bil...

För det fin fina citatet belönades han med en McFlurry!

sjukt coolt ledarteam - just det minus simme...

 

Lördag och party at Bettans!

 

nöjd kille bland vuxna människor

 

Japp ni ser rätt! Jag Victor Axel Tommy Ewaldsson sitter vid vuxenbordet!

 

 

fakta om: vuxenborden källa: Wikepedia

"Vuxenbordet får endast vuxna sitta vid. Det finns edast ett få antal platser vi vuxenbordet och man måste uppfylla vissa viktiga kriterier för att hamna där. Man måste absolut mins ha fyllt 18 år, hellst 25. Innehav av partner är ett stort plus. Urvalet till vuxenbordet sker ofta utifrån ålder och allmän visdom. Man måste hålla sig till endast seriösa samtalsämnen som gärna får innehålla, arbete, familj och kulturliv. Om någon "ordinare vuxen" skulle vara frånvarande, finns det chans för personer från barnbordet att avancera."

 

Givetvis fallerar jag på en rad av dessa högt ställda krav, men dagen till ära tänkte jag att jag skulle göra en liten kupp! Jag ställder mig snabbt i matkön och knep en plats vid vuxenbordet! Många konstiga blickar mötte jag och det rådde tidvis en liknande kaos stämning! Om förflynningar och långa förhandligar blev följden! Men den lilla människan vann till sist och jag fick avnjuta det fantastiska middagen mitt bland seriösa samtal! STORT!

 

Vid vuxenbordet fick jag även ta del av det mest häpnadväckande jag hört på år och dar! Min far var bordsgranne med en man som ville dela med sig lite av intresanta samtalsämnen. De diskuterade allt mellan kulturlivet i St Petersburg och läkemedelsforskning av Aztra Zenika. Oj oj oj oj oj Danne Hall och jag tittade på varandra och undrade Hur ska han slingra sig ur det här! (Min far han knappt lämnat Småland och det han kan om läkemedel begränsar sig nog till den informationen alvedonförpakningen erbjuder) Men jag blev chokad hur bra han löste det!

FAR: -Ja St Petersburg drabbades väll inte så hårt av kriget va?

 


Mannen: Ja dom bedriver ju läkemedelsforskning i Lund

Far: - Ja maken är ju väldigt bördig där nere!

 

 

Faktum svider men jag tror farsan till och med hade kunnat reda ut en nobelmiddag jag kan se framför mig hur han sitter där med kemipristagaren och de snicksnackar lite.

 

Kempristagare- Ja jag kom ju på en ny byggteknik med organistiska molekyler...

Far- Ja bygger det gör man ju bästa av trä som håller en fuktkvot på 17%

 

Ja han hade nog lyckats reda ut det me!

 

 

 

 

tack för mig, hej!


husman 3

Dags att damma av strykjärnet också!


västa modellen med tusen funktioner på.


tack för mig, hej!

husman 2

Bullbak! Gick väll hyfsat bra. Mitt i baket kom jag på att jag ju inte hade någon kavel och ingen pensel att pensla bullarna med. Detta gör ju prestationen om än större! Ett problem jag dock dykte upp va att bullarna satt fast som om de vora fastlimmade. Men fick kämpa loss dom några lite skadade!

 

 

 

tack för mig, hej!

 

 


husman 1

skulle bokat tvätttid tills idag men bokade fel dag! Typiskt!


som tur var det ledigt idag åxå! E218 nu kör vi!tack för mig, hej!

kväll...

Nu är det kväll.
Jag har spelat vollyboll... det va kulglada motionärer

Nu blir det Campions Leauge och ikväll sätter jag mitt hopp till:
Barcelona
Rubin Kazan
Schalke 04
Inter

heja heja heja!

tack för mig, hej!

lekterapi

Idag var vi på besök på lekterapin på Ryhov. Måste nog ändå säga att det vore lite av ett drömyrke. Träffa barn som kanske har det lite jobbigt och dötrisst på sjukhus och bara får träffa tråkiga läkare att sedan få komma dit å bara leka och glöma bort sjukdomen för ett litet tag. Hur berikande vore inte det?!


 

Idag i skolan bara haglade det lappar likt den ovan! Tror att många par bildades under eftermiddagen. Fast sen gjorde väldigt många slut också. Kalpna och jag var tillsammans typ 5 minuter! Sen gjorde vi slut! Även var jag ihop lite med Johanna me, men sen gjorde vi också slut!

 

 

Dagens föda intogs på stamhaket Tortellini, som gör stadens bästa pizza, på sant italienskt vis! Linus älskar husmanskost så han valde att dutta på några extra stänk ketchup på sin pasta.

 

 

Föreläsningen gick kanon med lite kaffe och snus så gick det som en dans!
(nej mor jag har inte snusat, detta är på skoj)
Jag tycker snus luktar bajs så det är jag inte alls sugen på. Gode Gud gör så jag inte börjar snusa, AMEN!
tack för mig, hej!

RSS 2.0