call on me

Ja nästa gång Eric Prydz ska spela in video tror jag nog att Idrott å hälsa ht11 deltagarna med varm hand ställer upp. Tur att det inte var några större friskvårdspampar som kikade. förmodligen hade de då börjat gråta blod och slita sitt hår. Ja någon vacker syn var det sannerligen inte.

Imon kommer jag att agera Johnny Holm och scouta fram sveriges framtida höjdhoppsunder. Men vi börjar från grunden och börjar från början. Slänga sig på madrassen och ansatsträning. Ni undrar föresten kanske för att man kallar nuvarande höjdhoppsstaylen för "floppstilen"? Det var helt enkelt så att folk som först fick se denna nya stil va bergsäker på att det skulle bli en FLOPP = floppstilen.
behöver någon hjälp med däckbyte är det bara att ringa!

Tack för mig, hej!

fruktasvärt sugen på pizza


Chaaa Chaaa

Idag (eller idag och igår) har jag varit så sjuuuukt sugen på pizza men sedan har jag varit för lat för att tillfredställa mig detta behovet... Och ja ich och med det faller jag långt ner på Mazlows Behovstrappa.

Annars händer det mycket i var är fester? - Varhester. Ombyggnationer och Hjördis har vartit på rymmen... Hon lämmnade en lapp efter sig


Som tur var rymmde hon inte längre än jag gjorde när jag var 8 år. Vid 22 tiden hade hon tröttnat och hoppade ner från taket. Tommy kunde nu sova med frid i sinnet. Asså det här med bloggandet är inte min grej jag pallar inte mer fruktansvärt osugen på bloggning och fruktasvärt sugen på pizza å GLEE. Undra vad fröken serneholt gör när inte hon är blogg sugen?

kämpa Victor


RSS 2.0