Hulken

Idag ringde det ett väldigt trevligt samtal när jag låg och snozzzzzade. "Hej det är Simon Åke Claeson" Han bjöd ut mig på dejt! Och dejt blev det! Två rätters. Simon gillar inte Vetlanda alls, han är rent av anti Vetlanda! Men han var söt när han skulle beställa mat och brast ut i ett:

För jag är vego, har ni glömt att jag är vego. Här finns tio rätter men inget utan kött, för jag är vego!

VS.tack för mig, hej!
I´m driving in my black BM whit my black AP...

TT - Audi TT
BM - Bently Motors
AP -  Tjusig klocka från Audemars Piguet
QVC - Ett tv shopping pogram
BB - Mobil BlackBerry
CK - Kalsonger Calvin Klein
PVC - Tajta lack kläder
JVC - (här) filmkamera
FHM - Men magazine
LV - Syftar förmodligne på ett par Louis Vuitton skor eller något annat från Louis Vuitton
LPR - Alkoholhaltig dryck
APC - Ett militärfordon (högst osäker)
PRPS - Japanska jeans
SB - Nike sneakers
SHM - Swedish house Mafia
NYC - New York City


Många har hört låten Miami to Ibiza med Swedish House Mafia! Även jag tycker den är guggigt fet! Doch har jag länge gått och grubblat på vad alla förkortningar i låten betyder. Med google som mitt enda verktyg började min Sherlock Holmes jakt! Och jag tror jag fick lite kläm på det!

 

 

 

tack för mig, hej!

ho ho God Jul!

 

Idag kunde man se tomten på gallerian i Vetlanda! Ojoj det var varrm. Men så glada barn. Tomten fick sååå många önskelistor att Rudolf fick en riktigt tung släde hem! Allt från Petschop till teleskop stod på önskelistan!

 

Nu ville tomten skicka en liten julhälsning till alla barn!

 

God jul alla barnen! Vi ses på Julafton!

 

 

 

 

 

tack för mig, hej!


KvillaPark CUP

Idag har det spelatats innebandy i RAM NEW SATADIUM/ramkvillagymnastiksal! Alltid lika gemytlig tillställning när eliten i Ram spelas för lite innebandy! Dagens spelare:

Victor "bollkänslan" Ewaldsson
Marcus "volly" Stenwiken
Martin "mixraren" Tränk
Pontus "kondis" Holmberg
Daniel "offside" Sundh
Erik "manglar´n" Blomqvist

Det är hårt det är svettigt det är farligt det är brutalt! röda prickar av bollar täcker mina annars så vackra ben!
En armbåge i näsan är knappt frislag i detta sällskap! Alltså inget för veklingar! Dagens klubbbrott fick tränken stå för!

Utöver detta så bjöds vi på en liten mini föreläsning av blomman angående CoC (vet inte hur det stavas) centrat i kroppen mellan mage och rygg! Den ska alltids hållas rak för maximal effekt! Annars sipprar värme ut i leder som inte ska. Så dagen läxa av Erik Blomqvist! HÅLL ALLTID COC´S RAK! samt att sov i kallt rum så sover du bättre!
Nått sånt sa han, jag får nog läsa på mer på Flashback om allt det här!
riktigt mysig den där blomman, fast han spelar riktigt fult!
tack för mig, hej!

julkalendern avsnitt 18

Idag ska familjen Ewaldsson åka och julhandla. Mamma Biggan, Pappa tommy torr och jag Virre. Och det va inte lite tidigt bilen lämnade Varhester. Men men sagt å gjort som vanligt hade jag inte något vidar inflytande på radiovalet i bilen utan fick snällt hålla till godo med "ring så spelar vi med Lisa Syrén.


Här kan vi tydligt se vem som för komandot inne i butiken, tommy torr får snällt agera medhjälpare

 

Väl framme i den stora staden inleddes dagen med diverse skotester! Det skulle springas på löparband och tilltas på linjer och hålfoter och det ena med det tredje innan rätt val kunde göras. Sedan braskade det iväg mot en stor välkänd svensk inrednings butik. (Vill inte nämna några namn eller reklam då detta fortfarande är en public servis sida utan reklam intäkter).

I denna trevliga butik hittade Torr något han blev begeistrad i, ett fantastiskt tyg fick han se som han gärna skulle se på sitt jobb. Dock klagade han en del på virkets ändkvalité på tyget.Sprickor i virket gör ingen torkskötare glad
Dagens citat får tommy ta på sig!


Mor: - Oj vi tog visst en påse förmycket, den kan vi lämna här i fall någon behöver den!
Far: - Nej Nej Nej den har vi ju betalat för!

Så han tog den tomma påsen och stoppade ner i korgen!


 

 

Efter det så vi vi ett kärt återseende av familjen pastor Gustavsson. Det va skönt att se att de tagit väl hand om pastor Kjell. Men som sagt trevligt och hade det inte varit mitt i julruschen så han man nog kunnat stå där och snicksancka ett par timmar!

 

 

Efter det kommer vi i princip till dagens höjdpunkt! Middag med familjen + Soffan å Simme. Gemytlig måltid där far fick snacka av sig lite träprat med simme samt att far gav simme några riktigt bra dejtingtips! Han var och det närmaste chockad  när han fårr höra att simme inte ens erbjudit sig att betala soffans mat!

Det blev även lite munhugg Volvo vs Saab.


fotsättning följer nu ska jag åka skriskor!

I en sportbutik stod jag och funderade på om mina framtida tjejbarn skulle få syssla med hockey eller fotboll. Valet är ju ganska solklart och jag kommer att drilla dom till små fotbollspelar. Vill dom ha rosa skor är det helt okey för mig! Detta är dock ingenget genus ilägg så jag vill inte ha några arga komentarer om att tjejer måste ha rosa å pokar blått den diskussionen kan vi ta en annan gång.


Simme och jag vill ha cola hjälmar! Hellst med coola hockey visir på!

 

Affärsbiträde: Mår han riktigt bra?

 

I en sista butik stod jag länge och tittade på sladdar och grejjer när jag het oväntat fick se på denna lilla godingen! ALLA LOSTAVSIT! 54 timmar lost! Jag rusade mot denna lilla skönhet och bara stod och beundrade den länge! Oj oj oj. Det upstod en liten kort förälskelse där i affären. Victor + LOST= SANT.

Summa sumarum var dagen/kvällen riktigt trevlig och även om julhandling inte riktigt är min grej så blev det riktigt bra! bla bla bla!

 

 

tack för mig, hej!

 

 


en film trailer kostar 100 släng

 

 

Du vet att du vill kolla!

 

 

 

 

tack för mig, hej!


jag säger som di leva: Jag är alltid redo för lite dunka dunka!

Idag ringde simon till mig och sa att det va dags för glöggafton 2LAX10. Sweeet tänkte jag och vände bilen mot Storgatan 71!


Följande har hänt 19,37:


Simon har slagit sig på pepparkaksburken
Elina har försökt övertala mig om hur SNYGG sapa arnea kommer att bli (jag är skeptisk!)
Samuel klinkar sensuellt på gitaren!
Jag har spelat många jullåtar som inte fallit simon i smaken!
Gruppfoto har ägt rum!
Simon har hämtat tvätten
Simon har nog redan druckit för mycket BLOSSA och sluddrar.
Glöggen är klar!

to be continued...................

denna var jag tvungen att lägga upp för att jag skulle visa elina eklund hur man lägger upp videoklipp på bloggen. (å hon ska ha gått teknik?!!? vad lär dom sig på gymnasiet egentligen?)20,41

Simon tvingar att hämta julmust fast att jag är gäst!
Elina säger att hon vill vara på Åkes party på böda camping
Simon gnäller över dyra julskum!
Simon har frächat upp armhålorna!

lokalnyheterna

mor: - har du inte satt på kaffet än?
far: - nä jag pratar ju så mycket och så väntar jag på lokalnyheterna!

hoppas att jag inte kommer att längta så mycket efter lokalnyheter när jag blir större.

tack för mig, hej!

Filmvetenskap!

Piranha 3D

Betyg: 0 av 5
Regi: Alexandre Aja
I rollerna: Elisabeth Shue, Adam Scott, Ving Rhames, Christopher Lloyd


Illamående och kräkningar styrs från ett kräkningscentrum som finns i hjärnans förlängda märg. När det aktiveras mår vi illa och salivproduktionen ökar. Trycket i magen stiger, den övre magmunnen och matstrupen utvidgas och magsäckens innehåll pressas ut. (Landstingets vårdguide)

Det här är ingen recension - det är en varning.
Symptomen sitter i. Det kan vara som en klump i magen eller att saliven rinner till och en plötslig yrsel drabbar. Ett trängande behov av frisk luft och rikliga mängder med kallt dricksvatten uppstår.

 

 

 

 

 

 

 

Snacka om att denna filmrecencenten inte är något fans av den här filmen, 0 av 5 är inte varje dag man ser! Nästan att man blir lite sugen på att se om den är så fantastiskt dålig.

Jag skulle tycka det vore roligt om min vän, följeslagare, filosof och kamrat skulle vilja ta sig en titt på denna. Robert "spetan" Lundström som studerar filmvetenskap och agerar filmkritiker. På detta skriver han även filmrecentioner på kulturbloggen.com. Skulle du också ge denna 0 av 5 räkor? Eller ska ni diskutera filmen i klassen nogon dag som ett skräckexempel.

 

 

tack för mig, hej!


RSS 2.0