ROBYN

jag älskar ROBYN!

 

hon dunkar sweet!


Att missa säsongens roligaste match. (Gästbloggare: Simon Jonsson)

Då var det min tur..

Bitterheten finns där helt klart. Jag som laddat ganska hårt för vår match mot ekenässjön i omgång 2. Men det var innan jag fattade att det var på ett datum där jag inte kunde vara med. Det finns inte mycket som går före en match av denna kalibern, men denna gången fanns där ändå en ordentlig anledning. Ska man vara värd på en gammal kompis bröllop så får man allt ta o ofra lite för planering och fixande.
Men tänk o få springa ut på gräsplanen istället o bara vara sugen på o springa ihjäl sig för en vinst! Hade varit fiint. Det sura med att missa denna matchen är framför allt att jag jobbar ihop med Ekenäs tränare och det har ju talats och munhuggts ganska mycket inför denna match! Vi i örjan har ju ändå 3 raka vinster mot dom!
Sen får man beskedet att vi förlorat med 4-0... Då blir ju inte glädjen total direkt.. Nu får man väl höra det i ända på jobbet. SUUG!

Nog om detta!

NU står Virre här o dansat till ung vänsters val-låt "robins hoods vänner"! Om en stund bär det av till familjen Carlson o sen till Donkn med grabbarna för en sista burgare med Robert Lundström som ogift. Det är något vi försöker göra till en trevlig liten tradition..

Sorry Virre om jag dragit ner läsarstatistiken nu. Bäst o sluta skriva!

Over & Out!
FOKUS


Fokuseringen har börjat!

Ohhhllaaalaa

Hej jag jobbar denna veckan på sågverket (Sveriges farligaste arbetsområde)! Jag tycker allt det är lite manligt när man kommer hem lite oljig och smutsig efter en dag på jobbet. Pelle, Gunnar å Johne är sjukt trevliga att jobba med!

En av mina arbetsuppgifter består av att när jag hör en bra partylåt i radioetern så ropar jag ut i hörlurarna :
"Disco på P3."

Jag har även inlett en liten strid med telefonbolaget 3 men jag hoppas att lagens långa arm vinner!

MIn läxa som jag pulat lite med under sommaren är nu klar! 49 stycken växter är nu inplastade och redo att lämna in till Högskolan. "Virres flora med de allra vackraste växterna" Jag är riktigt nöjd och tänker ibalnd att man kanske borde sadla om till botaniker! Varför inte?Imorgon har jag en trevlig fotbollsmatch och jag vill så gärna vilja, jag vill jag vill jag vill. Ekenässjön borta är en trevlig match. Jag tror den kommer innehålla en del fysiska tilltag. Snälla låt mig vinna. Cause baby! I ain´t not a loser, I´m a vinner!

Daneil haLL, bring it on!

//tack för mig, hej!

Om vi dansar?

hej jag har varit på frizon i örebro så jag ber om ursäkt att jag inte kunnat blogga något! men ibland är livet utan dator galet najs!

Helgens citat står min vän Simon Jonsson för:

Johanna Tallenfors: - Kan ni dansa då?
Simon Jonsson: - Om vi dansar? Det är väll lite det vi gör!

Annars har det mest beståt av chill och många fina möten av folk man ser sällan och folk man träffar oftare!

Jag gillar frizon skarpt. Den får 5 av 5 smultron!

I går kväll hittade jag min nya stil Preppy heter den tror jag. Enligt wikepedia är det:

"Preppy syftar på en livsstil som liknar den man klichémässigt ser vid exklusiva privatskolor i främst nordöstra USA och i vidare bemärkelse etablerad överklass på amerikanska östkusten. Ordet är ursprungligen ett slangord för preparatory som kommer från preparatory school, där välbärgade amerikanska barn går innan de fortsätter till ett ofta privat universitet. Preppykulturen betonar utåtriktad personlighet, intelligens, idrottsutövning och förmögenhet."

Tyvärr var det nog en engångsföreteelse men det var trevlig och jag lite halv trivdes i det! Tyvärr har jag inte heller någon bild på den outfiten jag bar, men men!

DAGENS GREJ ÄR ÄNDÅ ATT JAG ÄLSKAR DISCO! STAPPLA HEM GENOMBLÖT FOTSULOR SOM VÄRKER OCH VEV ARMEN SOM BARA HÄNGER! DISCO ÄR LIVET!

// tack för mig, hej!


det var en gång en optiker!

Idag har jag varit hos optikern! Det suger alltid lika hårt! För varje gång jag är hos optikern måste jag ljuga!

Så här brukar det låta!

Optikern = O
Jag = J

O - Oj va lände sen du var här nu!
J - Mmmhmmm
O - Men du har väll inte i linserna så länge, DU vet det är väldigt viktigt att du byter linser varje månad!
J - Ehhh .... ja ja ja jag har inte alltid i min linser
O - Nähe men du har glasögon då eller?
J - Mmmmm


Jag byter inte alls linser varje månad snarare var 1,5 månad och JAG har aldrig glasögon istället.
filmtips

Förra veckan såg jag en hel del film och jag tänkte ge lite kritik både bra och dålig, och vad vad jag tyckte om dom.

Vi börjar med

Shes out of my leauge:Sjuuuuuuuuuuuuuuuk skön film som jag såg! Det var Jonas Hördegård som tipsade mig om denna fantastiskt trevliga film! Helt klart min sorts humor. Det fanns även lie tankvärt i denna film (eller typ aaa). Men främst var den bara galet rolig! Samt att damen i denna film var riktigt söt! Man får hoppas på samma tur som Kirk.

Den får 4,5 av 5 Popcorn skålar.


The green mile:En gammal klassiker som har sjukt höga betyg på imdb och finns med på massa topplistor av bra filmer gemon tiderna. Så jag tänkte den måste jag väll ta mig tid att se någon gång, så jag såg den. Blev poositivt överasskad faktiskt. Är i vanligt fall inte så förtjust i gamla filmer men det var helt okej. Ingen film jag förmodligen kommer se igen men jag är glad att jag såg den. Tom Hanks är som vanligt bra i filmen.

Den får 2 välfyllda popcornskålar av 5


Hitch:


En film som ett gäng kompisar såg medans jag satt å försökte laga en dator. Så jag tänkte jag ser den nu istället sjuuukt rolig också. Will Smith är kung. En film alla borde sett innan sommaren är över. Finns många bra och användbara tips för killen som vill fånga sitt livs kärlek på rätt sätt. Se filmen eller ring mig så jag jag ge lite tips!

Filmen får 4 popcornskålar av 5

såg fler filmer men det får vi ta någon annan gång

tack för mig hej!

en dag som idag!

Idag vill jag tacka Robert alias: SPETAN att han är en sådan fin vän som förstår mig. Han är för mig på willys som Jesus var för sina lärjungar. En man kunde lita på, och ha sjukt trevligt med! Idag har Spetan och jag kommit på med vi ska pyssla med i framtiden, vi ska starta ett fotbollslag! Vi tänkte oss en namn som AFRICA BK. Affärs iden handlar om att vi tänkte oss att åka ner till Afrika hitta fotbollstalanger ta med dom till Sverige och låta dom spela fotboll hela dagarna.

STOPP tänker ni, detta är ju slavhandel!

Men det är just vad det inte är. Dom tycker ju det är kul att spela fotboll och samtidigt får dom en slant för det.
Hande det varit slavhandel hade vi tagit hit dom och tvingat göra något dom avskydde. Typ städa!

Johan lovade att sponsra oss med Eldorado sunkis till matcherna! Vårt första mål är Superettan. Det är inga problem och nå, vi är snarare redan där i tanke redan. Spetan ser redan fram emot Campions leauge!


Spetan fick dessutom en fredagspressent av mig idag på jobbet, jag tror att han blev väldigt glad! Det var en singel med SHEBANG och låten SHENA IS A PUNKROCKER.

//tack för mig, hej

I en Stockholmares huvud del 1.

Hej Hopp i lingonskogen! Jag, Isabel, skall nu dela mina knäppa tankar med er i ett litet gästinlägg.
idag har jag jobbat min 3e dag efter en månads lång och härlig semester. Ingenting fungerar som det ska och hjärnan hänger inte med för fem öre. Stockholm är fortfarande helt dött och det känns som att jag är den ända i hela världen som jobbar. Typ
Ligger vaken och tänker på massa saker som får mig att bli knäpp(?) Tänk om jag är död fast jag lever i en annan värld för mig själv och tror att alla andra lever med mig fast i deras värld så är jag död, fattar ni hur jag menar? Så tänker jag alltid. Rätt sjukt, jag vet,  men det kanske är för att jag har vart nära på att dö två gånger påriktigt och det är en en riktigt sjuk känsla går inte att jämföra med någon annan känsla.. Jag tänker på att jag kanske dog fast ändå lever.  Haha. Uush vad läskigt tänk om det är så.. Nej så är det inte. Eller?
Usch vad seriöst detta blev. Jag vill passa på att välkomna er ickestockholmare till Stockholm. Nu på sommaren är det fantastiskt fint att åka buss. Kul också. Särskillt på morgonen (?) igår på väg till jobbet hade i alf jag en sjukt kul bussfärd!!

"Kan ni försöka gå längre bak i bussen så att alla kommer med?!
Jaha ok, det går inte mer. Då stänger jag dörrarna. Se upp nu så att ni inte blirpannkakabusschafför


"Är det någon som ska av här framme? Se upp så att ni inte får dörren på er.
Men va f* hände nu. Båda dörrarna ska ju öppnas. Gick det bra? Du blev ju nästan klämd..busschafför
"Det är lugnt. Idag blev jag ingen hamburgare" passagerare nr 1
"Ska du med?busschafför
"Ja det ska jag" passagerare nr 2
"Bra, då stänger jag dörrenbusschafför
"Det tycker jag att du gör rätt i" passagerare nr 2


Med detta sagt så avslutar jag nu mitt gästbloggsinlägg och önskar er en alldeles ypperlig kväll!
PS. Virre jag saknar dig så in åt skogen. Kom och ät glass med mig nu omedelbums DS.
PPS. kan du skicka några chokladbollar på påsten? DDS.

tolg vs. KLUBBEN

Idag spelade jag fotboll i Tolg, dommaren var lik Fabiano Capello och gräsmattan var ett träsk! Ändå blev det en trevlig tillständning. Alla fick göra mål kändes det som, utom jag.

Mannen på bilden kallas DUNGA han är riktigt riktigt rolig! Detta och mycket mer kom från hans mun idag:

*- Storlek M i shorts är ju för nyfödda!

* Vi fick vänta på motståndarlaget i paus och någon frågade vad pysslar dom med där inne?
- Stöper ljus!

* -Åhhh måste vi stoppa in tröjan i shortsen nu igen, det är fjantigt. Dessutom ser man tjock ut då!

Jag tror jag ska be honom gästblogga här någon gång, om jag vågar!

//tack hej


jag går å fiskar... fiskarna är döda!

 

Idag gick jag och fiskade! Min lilla sjö är väldigt fin och det är väldigt gemytligt att putra runt i sjön och stanna till på ett ställe som ser bra ut och kast några fiskekast! Dagens fångst bestod av 0 fiskar. Snacka om flopp! Min egna analys av fiaskot var att jag var ute lite för tidigt på dagen, tror fiskarna tog sig en liten middagslur JUST När jag var ute. Snacka om osis!

Jag som till och med sparat lite fiske skägg dagen till ära! Det har jag sett att dom har i pogrammet om extrem fiske så jag tänkte att det kanske vore något att testa men inte ens det kunde locka fram fiskarna idag!

 

Ikväll hoppas jag att det kanske blir lite fotboll på KVILLA PARK!

/ tack hej


RSS 2.0